Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Eveniment Coaching Support Group Bucuresti – Un business sanatos de coaching. Invitata: Casandra Bischoff

14 mai 2015

In luna mai, am invitat-o la intalnirea Coaching Support Group Bucureşti pe Casandra Bischoff, executive & team coach de 8 ani. Impreuna cu ea, vom afla despre ce este necesar pentru a construi un business sanatos de coaching in Romania.Cu cateva exceptii, o mare parte din coachii din Romania sunt in pierdere sau nu castiga suficient din meseria lor. Desi au inceput dintr-o dorinta profunda de

Casandra Bischiff, Coaching Support Group Bucuresti

a aduce o schimbare pozitiva in jurul lor, cladirea business-ului de coaching a devenit (pentru prea multi dintre coachi) o povara care le-a ingreunat misiunea. In unele cazuri le-a stins entuziasmul si i-a facut sa renunte la coaching.A fi coach inseamna si asumarea unei a doua realitati pe langa cea de coaching: cladirea propriului business. Este un aspect care cere o investitie de timp, energie, bani. Citeste aici mai multe detalii despre tema evenimentului.

Casandra Bischoff, invitata din mai 2015, este executive & team coach de 8 ani in industrii precum banking, leasing, energie, advertising, sectorul public si sectorul tertiar. Ȋn cei 18 ani de experienta profesionala a lucrat in aproape toate tipurile de organizatii: de la o organizatii multinationale, business-uri locale, administratie publica centrala si locala, start-up-uri, academia si ONG-uri. Mai multe despre Casandra aici.

 

***

Adresa: Libraria Eminescu, Bd. Regina Elisabeta, nr.16, Bucuresti (langa Universitatea Bucuresti)
Data si ora evenimentului: 14 mai 2015, ora 18:00
Investitie: 20 Ron
Te invitam sa completezi formularul de participare

 

 

csgbucuresti@gmail.com
www.coachinginbucuresti.ro

Custom Design
x