Cum functioneaza

Cauti un coach sau o companie de coaching

Cu ajutorul unui sistem rapid de selectie si identificare iti vei gasi coachul cu care sa lucrezi. Mergi in partea stanga si selecteaza ce cauti dupa: cuvant cheie, categorie de coaching, domeniul de expertiza, tip (coach individual, companie sau scoala), tara si judet, apoi apasa pe butonul CAUTA si in cateva secunde rezultatele cautarii vor fi afisate in partea dreapta a ecranului.
Intra pe profilul coachului/scolii/companiei si poti afla mai multe lucruri cum ar fi: certificari internationale, testimoniale ale clientilor, onorariul, tipuri de clienti cu care lucreaza, etc.
Daca nu ai gasit ce cautai te rog sa ne contactezi si vom fi alaturi de tine pana vei gasi ceea ce te intereseaza.

Cauta un coach

Iti dorim succes!

Esti coach si vrei sa te inscrii pe site

Acest site te va ajuta sa te concentrezi asupra activitatii tale de baza, coachingul si sa economisesti din timpul alocat identificarii clientilor pentru ca te vor gasi ei pe tine. Clientii nostri sunt motivati sa gaseasca un coach, isi doresc sa intre intr-o relatie de coaching si va fi usor de lucrat cu ei pentru ca vor sa aiba succes.

Alaturate acum comunitatii Top Coach!

Inscrie-te

Vrei sa devii coach

Vei gasi pe acest site articole scrise de profesionisti in coaching, stiri despre evenimente de coaching, oferte de formare in coaching ale diferitelor scoli din Romania, cursuri de coaching acreditate international precum si programe de formare continua pentru coachi (Approved Coach Specific Training Hours).

Selecteaza din tabul PROFILE COACHING „SCOLI DE COACHING” si vei gasi afisate cele mai importante scoli de coaching, pe care noi le recomandam.

Doresti informatii suplimentare sau vrei sa te insotim in alegerea unei scoli de coaching, te rog sa ne contactezi si vom fi alaturi de tine pana vei lua decizia potrivita.

Vezi scolile

Custom Design
x