Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Abordarea sistemica – Workshop cu Alain Cardon

24 aprilie 2014 - 25 aprilie 2014

Programul “Fundamentele Coaching-ului” reprezinta, practic, un instrument complet de formare si dezvoltare care se adreseaza atat incepatorilor in acest domeniu de activitate cat si coach-ilor deja atestati in diverse sisteme de formare si care resimt nevoia unor antrenamente pentru dezvoltare.

Prin setul de aplicatii structurate pe probleme cheie si exercitii practice supervizate, programul se adreseaza tuturor celor care doresc sa foloseasca efectiv si eficient instrumente de comunicare performanta in activitatea lor: manageri, recruiteri, reprezentanti de vanzari, consultanti, specialisti HR, traineri, ziaristi, profesori etc.Alain Cardon

Formatul propus, alcatuit din 4 sesiuni care se desfasoara pe parcursul unui an calendaristic, este un program complet de formare si exersare a tehnicilor fundamentale in coaching.

Optional o zi de simulare de examen pentru cei care aleg sa se pregateasca pentru certificarea oferita de asociatii profesionale (ca, de exemplu, International Coach Federation);

Workshop-ul 4: April 24-25, 2014- “Abordarea sistemica”
Simularea supervision/examenului pentru coach “White Paper” – April 27, 2014

Hours: 9:00 am-6:00pm

PRICE 2014: 3,300.00 € (+TVA) /persoana/9 zile de training. (Including a „White Paper” supervision/examination for coaches: 300 euro/pers+TVA) Price also includes lunch and breaks. To be paid in full at registration. (Price for all other payment schemes: 3 900 € plus VAT)

TRAINER : Alain Cardon, MCC (Master Certified Coach- International Coach Federation).

Pentru detalii si inscriere click aici.

Detalii

Începere:
24 aprilie 2014
Se termină:
25 aprilie 2014
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , , , , , , , , ,

Loc de întâlnire

Unnamed Venue

Organizator

METASYSTEME COACHING

Custom Design
x