Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

De la „a fi” la „a face” in branding personal

15 februarie 2017 @ 18:30 - 21:00

dana-tudor

 

In luna februarie 2017, la Coaching Support Group, am invitat-o pe Dana Tudor. Vei afla de la Dana ce sa faci cu super puterile tale. Dana iti va arata cum treci de la “a fi” la “a face”, in branding personal.

Te afli intr-un bogat proces de auto-cunoastere, care te aduce zilnic mai aproape de tine! Felicitari! Insa ce faci cu superputerea ta?
Cum te diferentiezi fata de ceilalti sute de antreprenori, coachi si antrenori in dezvoltare personala din Romania si cine stie acest lucru, in afara de tine?
Esti gata pentru un nou proces, cel de a impartasi lumii ceea ce ai descoperit in interiorul tau, pentru a-ti construi credibilitatea ca profesionist si a deschide usa catre noi clienti sau parteneri pentru proiectele tale?
De ce ai face asta?
• Pentru a ajunge o autoritate recunoscuta in domeniul tau;
• Pentru a avea o resursa pe care te poti baza oricand, indiferent de crize, reduceri de personal sau alte schimbari din viata ta;
• Pentru a-ti creste influenta in mediul in care activezi sau in cadrul companiei unde lucrezi;
• Pentru a-ti provoca limitele si a te dezvolta;
• Pentru ca, in vreme ce altii se plang ca nu au noi proiecte, tu sa nu iti mai vezi capul de lucru!

Te invitam la o discutie in care sa vorbim despre instrumente concrete de branding personal, presarata cu exercitii care sa constituie un prim pas catre construirea brandului tau personal!
Te asteptam pe 15 februarie la ora 18:30 la ceainaria SanThe sa o cunosti pe Dana si sa ne bucuram impreuna de informatiile valoroase pe care vrea sa ni le impartaseasca cu multa deschidere si daruire!

Citeste aici mai multe detalii despre eveniment.

Iti propunem sa iti aduci cartile de vizita pentru tombola de servicii a participantilor. Mai multe detalii vom comunica la eveniment.

***
Adresa: SanThe Fitoceainarie, Str. Lipscani, nr. 104, Bucuresti (in spatele Bisericii Sf. Gheorghe Nou, pe linia de tramvai; in zona exista o parcare amenajata),
Data si ora evenimentului: 15 Februarie 2017, ora 18:30
Investitie: 30 Ron

Pentru detalii si inscriere click aici.

 

Detalii

Data:
15 februarie 2017
Timp:
18:30 - 21:00
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , , ,

Custom Design
x