irina-alionte_born2succed_mica

Ingredientele succesului dezvăluite la conferința Born2Succeed

Author:

17 martie 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching,Evenimente

 

17 martie București. Aproape 200 de persoane au participat în weekend la Born2Succeed, conferința despre succes susținută de trei dintre cei mai importanți coachi dedicați dezvoltării personale și profesionale din Marea Britanie: Tosin Ogunnusi –- Empowerment Coach-ul numărul 1 în Marea Britanie, Ketan Makwana – antreprenor de succes, speaker internațional și business mentor și Justin Devonshire – Personal Success Coach și antreprenor. Evenimentul a fost organizat de Irina Alionte care, în 2012, la numai 24 de ani, a pornit o afacere de succes în Marea Britanie și a primit premiul Best Business Growth după doar un an de la înființare.

 

“Sunt foarte bucuroasă că am reușit să organizăm Born2Succeed la București și extrem de încântată de reacția extraordinară pe care am primit-o din partea tinerilor care au participat. Acum sunt cu atât mai convinsă că această conferință a fost doar primul pas spre realizarea unei adevărate comunități a tinerilor de succes din România. A fost un weekend plin de energie în care am dansat, am râs, am învățat, am spart cu mâinile goale o placă de lemn de 2,5 cm grosime și ne-am depășit fricile rostindu-le cu voce tare în fața tuturor celor prezenți”, a spus Irina Alionte.

 

Conferința a început sâmbătă dimineață, cu cinci principii care stau la baza succesului prezentate de Justin Devonshire. “Am fost impresionat să văd o sală plină de oameni tineri care își doresc atât de mult să crească și să reușească în carieră și în viață. Tinerii români sunt plini de energie și pasiune, iar acestea sunt două dintre cele mai importante ingrediente pentru succes”, a declarat Justin Devonshire, care la puțin timp după ce a împlinit 20 de ani a reușit să creeze unul dintre cele mai de succes programe de fitness din Cipru, program pe care îl extinde acum și în Marea Britanie.

 

Tosin Ogunnusi a electrizat apoi sala și i-a antrenat pe participanți într-un exercițiu de memorie și imaginație, care i-a ajutat să își conștientizeze propriile temeri și să identifice obstacolele care stau în calea drumului lor către succes. “Cu toții avem puterea să facem schimbările care ne pot transforma viața în bine, dar, de cele mai multe ori, ne este prea frică pentru a acționa. Am reușit weekendul acesta să identificăm adevăratele obiective, pașii pe care trebuie să îi facem și, mai ales, am depășit obstacolele care stau în calea succesului”, a completat Tosin Ogunnusi, empowerment Coach-ul numărul 1 în Marea Britanie. La final, participanții și-au distrus simbolic obstacolele și temerile prin spargerea cu mâinile goale a unor plăci de lemn, în cadrul unui exercițiu de boardbreaking.

 

Ultima zi a evenimentului a fost dedicată antreprenoriatului. Ketan Makwana, directorul de operațiuni pentru Rockstar Youth, una dintre cele mai importante organizații de mentoring și finanțare din Marea Britanie, le-a vorbit participanților despre “ideație” – cum se poate tranforma o idee într-un business de succes.

 

„A început să mă preocupe antreprenoriatul în rândul tinerilor în 2011, atunci când Londra a fost zguduită de revoltele în care au fost implicați cu precădere oameni tineri, care fuseseră uitați de societate. De atunci încoace am acordat finanțare în valoare de peste 8 milioane de lire sterline pentru tineri antreprenori prin intermediul Rockstar Youth și am devenit membru în peste 50 de board-uri dedicate tinerilor și consilier special pentru tineret al Guvernului Marii Britanii. Sunt foarte mulți tineri în România care au idei extraordinare și cred că singurul lucru care le lipsește este sprijinul pentru a transforma ideea într-un business veritabil. Sper ca Born2Succeed să pună bazele unei astfel de rețele de sprijin, de care să poată beneficia cât mai mulți tineri antreprenori din România”, a explicat Ketan Makwana.

 

Toți cei prezenți la eveniment vor face parte dintr-un grup de lucru dedicat obținerii succesului în carieră și dezvoltării abilităților antreprenoriale, având posibilitatea să-și testeze ideile, să-și împărtășească problemele cu care se confruntă sau să obțină cele mai noi informații din domeniu. Cei trei speakeri împreună cu Irina vor fi alături de toți cei care fac parte din comunitate, organizând seminarii speciale pentru ei, precum și sesiuni de mentorat one-to-one.

 

Mai multe informații despre speakeri și eveniment, se pot găsi pe site-ul evenimentului www.born2succeed.ro, iar noutăți și poze de la conferință găsiți pe www.facebook.com/Born2SucceedRomania și pe grupul LinkedIn, Born2Succeed Club.

Cateva filmulete cu sesiunea de boardbreaking gasiti aici si aici.

 

 

Articol scris de Oana Logigan

CONAN PR

www.facebook.com/ConanPR.ro

 

Custom Design
x