Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Facebook Marketing Secrets cu Justin Devonshire, antreprenor in serie si mentor de afaceri britanic

22 mai 2014

 

Justin Devonshire, antreprenor in serie si mentor de afaceri britanic, vine in Romania in luna mai pentru a impartasi din secretele cresterii unui business prin intermediul uneia dintre cele mai eficiente platforme de marketing din lume – Facebook. La doar 27 ani, Justin calatoreste in toata lumea ca speaker international, iar ca parte a turului sau in mai multe tari europene, Justin poposeste si in Bucuresti pentru a sustine in mod complet gratuit unul din seminariile lui cele mai populare “Facebook Marketing Secrets”  

Daca vrei sa ajungi la milioane de clienti potentiali, sa-ti maresti baza de date pe pilot automat si sa creezi publicitate virala pentru afacerea ta, atunci e vital sa ai o prezenta puternica pe Facebook, cea mai populara retea sociala din Romania si din lume.”- spune Justin Devonshire – speaker international si mentor de afaceri pentru furnizorii de servicii, consultanti si experti.

Dupa ce si-a dublat afacerea in 60 de zile exclusiv prin folosirea Facebook-ului, Justin Devonshire a mentorat antreprenori din toata lumea si i-a ajutat sa aiba incasari de sute de mii de euro prin folosirea acelorasi principii de marketing online. Acum britanicul isi doreste sa le arate antreprenorilor romani cum sa-si mareasca veniturile folosind acesta formula.

“Adevarul este ca 99% dintre antreprenori nu invata aceste simple strategii de marketing pe Facebook si irosesc sute de euro pe reclame care nu le aduc rezultatele dorite, in loc sa castige mii de euro alegand solutia potrivita”, marturiseste Justin.

Tanarul roman Bogdan Rosu este unul dintre antreprenorii care au irosit ore intregi postand pe Facebook pana sa intre in programul de mentoring a lui Justin. “Am investit sute de euro in campanii pe Facebook fara niciun fel de rezultate in vanzari, iar dupa doar 24 de ore de implementare a sfaturilor sale, aveam deja peste 20 prospecti calificati care au aplicat la cursurile mele. Justin chiar stie ce face si recomand ajutorul sau pentru oricine e interesat sa-si construiasca afacerea.” – marturiseste Bogdan Rosu, fondator Wing Chun Bucuresti.

Justin a mai fost in Romania in luna martie ca speaker in cadrul conferintei Born2Succeed si a inteles atunci cat de mare este nevoia tinerilor antreprenori romani de a-si dezvolta afacerile prin social media. Pentru a le veni in ajutor, Justin va organiza la Bucuresti seminarul gratuit “Facebook Marketing Secrets”, deschis tuturor celor care vor sa-si mareasca baza de clienti si veniturile folosind strategii simple si eficiente.

Cei interesati de seminarul “Facebook Marketing Secrets” sunt invitati sa isi rezerve cat mai curand  locul gratuit accesand  website-ul www.born2succeed.ro/facebook. Primele 200 de locuri s-au ocupat la doar 3 zile de la anuntarea evenimentului.

Evenimentul va avea loc pe 22 mai la ora 19:00 la Connect Hub, pe Bd. Dacia nr. 99. __________________________________________________

Born2Suceed este platforma de dezvoltare personala formata in urma conferintei Born2Succeed, ce le ofera tinerilor antreprenori solutii practice pentru a obtine succesul dorit. Sub atenta indrumare a mentorilor, membrii comunitatii Born2Succeed pun in aplicare ideile valoroase furnizate de speakerii britanici din cadrul conferintei si sunt permament motivati sa isi respecte planul de dezvoltare a afacerii. Mai multe detalii pe http://www.born2succeed.ro/facebook si pe pagina de Facebook Born2Succeed.

 

 

 

Detalii

Data:
22 mai 2014
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , ,

Organizator

Born2Succeed

Loc de întâlnire

Connect Hub

Custom Design
x