Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Ghizii Fericirii – Despre LAMA YESHE cu Daniela Andreescu

17 mai 2012 @ 19:00 - 21:00

In cadrul intalnirilor periodice intitulate Ghizii Fericirii, la Centrul Seeds for Happiness sunt prezentate personalitatile unor oameni care pe parcursul secolelor ne-au aratat diferite cai prin care putem sa ne cultivam prin practica spirituala o fericire autentica, lipsita de germenii suferintei.

Pentru aceasta intalnire va propunem o incursiune pe calea descoperirii de sine, a transformarii mintii si a vietii, din perspectiva invataturii transmise de unul dintre cei mai importanti maestri tibetani ai epocii moderne, Lama Thubten Yeshe (1935 – 1984).

Fie ca scopul vostru este dezvoltarea personala, depasirea stresului, cresterea performantei profesionale sau construirea unei cariere de succes, echilibrul si starea de implinire in viata de zi cu zi depinde de capacitatea fiecaruia de a-si controla si conduce propria minte.

Independent de calea spirituala pe care v-ati angajat, de religia practicata, de abordarea sceptica a temelor cunoasterii de sine, intalnirea cu invatatura lui Lama Yeshe va poate oferi un bun prilej de reflectie asupra propriei realitati mental-emotionale si posibilitatea de a descoperi modalitati simple si eficiente de a va conduce mintea si viata intr-un mod benefic pentru sine si ceilalti.

Gazda acestei intalniri din seria “Ghizii Fericirii” este Daniela Andreescu care, in cadrul activitatii sale de coach si formator in comunicare si ecologia relatiilor interumane, este preocupata de aplicarea practica a meditatiei si a invataturilor spirituale care favorizeaza depasirea stresului si cresterea vietii (pentru detalii: www.danielaandreescu.ro).

Pentru mai multe detalii si rezervarea unui loc la evenimentul din 17 mai, click aici:http://bit.ly/JSRAOZ.

Detalii

Data:
17 mai 2012
Timp:
19:00 - 21:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Centrul Seeds for Happiness

Organizator

Centrul Seeds for Happiness

Custom Design
x