alexandra-articole

TOP COACH ARE IN VEDERE OPINIA CLIENTILOR SAI

Author:

2 aprilie 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching

 

un articol de Alexandra Weiss

In perioada 17.02.2014 – 07.03.2014, Top Coach a efectuat un sondaj de opinie in randul abonatilor PREMIUM, iar rezultatele, putem spune, ca s-au ridicat la nivelul asteptarilor.  5 intrebari simple ne-au ajutat sa identificam gradul de satifactie al clientilor Top Coach ceea ce a insemnat un real feed-back pentru noi.

 

Ne-am bucurat sa descoperim ca parerea generala a abonatilor nostri cu privire la serviciile Top Coach este una foarte buna, iar atunci cand au intervenit anumite nemultumiri le-am trecut in lista de TO DO, concentrandu-ne activitatea pe remedierea fiecarei situatii. Mai mult decat atat, dand dovada de o buna receptivitate, abonatii PREMIUM Top Coach au oferit numeroase propuneri de imbunatatire si optimizare a serviciilor noastre ceea ce ne-a determinat sa abordam noi idei si strategii.

Impresia generala buna referitoare la serviciile Top Coach a mai rezultat si din disponibilitatea abonatilor de a recomanda Top Coach si altor coachi ce doresc sa se promoveze, dar si clientilor lor dornici sa afle mai multe informatii despre coaching. Acest lucru confirma faptul ca Top Coach raspunde nevoilor clientilor sai, acestia impartasind experienta serviciilor noastre si altor persoane, ceea ce nu face altceva decat sa ne incante.

 

Sondajul a avut un impact benefic asupra activitatii Top Coach si ne-a ajutat sa realizam o analiza comparativa a gradului de adaptare a serviciilor noastre la cerintele clientilor.

Le multumim pentru cooperare  abonatilor PREMIUM ce au luat parte la acest sondaj!

Daca aveti propuneri sau sugestii privind activitatea www.topcoach.ro le asteptam la adresa contact@topcoach.ro .

 

 

Custom Design
x