ff1

Traim pe “fast forward”

Author:

19 ianuarie 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching,Evenimente

Traim pe “fast forward”, de multe ori in viitor, rar ne oprim din alergare pentru a ne bucura de prezent, de ce avem, de ce am realizat, de o achizitie mica care ne face placere, de un pahar cu vin savuros, de o cafea aromata. Nu ne bucuram suficient poate nici chiar pentru lucrurile importante pe care ni le-am dorit cu ardoare, pentru care am luptat. De multe ori ne gandim am facut asta si asta, era normal sa mi se intample pentru ca am muncit pentru lucrul respectiv…“What’s next?”…si cursa continua…

Ne ingrijoram pentru un viitor care evident inca nu s-a intamplat…dar daca prezentarea proiectului nu-i va impresiona si nu voi lua finantarea, dar daca oferta mea e prea mare si clientul va pleca la concurenta, dar daca fac acest eveniment si publicul nu va fi impresionat, dar daca iubesc si ma va parasi (iubitul, iubita, fiul, fiica), dar daca le spun ca mie nu imi place ce discutam cand ne vedem si nu ma vor mai invita …in loc sa ne bucuram de prezent, cand totul este ok si sa vedem ce putem face acum pentru ca acele lucruri sa nu se intample in viitor.poza-profil

Cel mai adesea uitam ca frica nu este ceva real, ca nu exista in prezent, ci doar in gandurile noastre despre viitor, ca este un produs al imaginatiei care ne face sa ne temem de lucruri care poate nu se vor intampla niciodata…si asta ne blocheaza in toate rolurile vietii noastre.

In alergarea aceasta zilnica prin viata, de cate ori ne oprim sa constientizam cate roluri avem viata noastra?

Esti specialistul de la job care gestioneaza parteneri, clienti, echipe? Esti parintele care-si iubeste copiii sau iubitul vesnic indragostit? Sau iti place singuratatea? Esti sufletul petrecerii cand iesi cu prietenii? Esti vesnicul copil pentru parintii tai… si tot așa…

Cine esti tu, de fapt?

Tu esti unul, dar poti fi tot ce ai nevoie. Te-ai nascut intr-o stare de fericire si ca sa o mentii ai nevoie de ECHILIBRU in viata ta.

Cu acest gand am creat EQUILIBRIUM, un eveniment care te face sa constientizezi unde esti, unde poti fi, cum poti ajunge acolo, cum poti deveni cea mai buna versiune a ta pe toate planurile pe care le ai in aceasta viata.

Suntem suma emotiilor si reactiilor noastre. Emotiile pozitive (bucurie, exaltare, dragoste, satisfactie) intensifica echilibrul din viata,  pe cand cele negative (frica, furia, tristetea) te dezechilibreaza, te fac rigid cu tine si cu ceilalti, atat in business cat si in viata personala.  Felul in care alegi sa traiesti si sa comunici emotiile e definitoriu pentru semnificatia pe care o dai vietii tale.

Descoperind cea mai buna versiune a ta si ajungand sa ai un plan de actiune pentru ceea ce vrei sa obtii, comunicand eficient cu ceilalti atat in business cat si in viata privata, fiind incarcat pozitiv din punct de vedere energetic …ajungi la acel TU stabil si echilibrat…pentru tine si pentru ca nu poti oferi celorlati ceea ce tu nu ai.

Pentru a atinge cat mai multe zone din acest TU complex si noi cei care facem EQUILIBRIUM avem zone de expertiza diferite. Evenimentul este ca o poarta care deschide un nou drum pentru acel TU-ul stabil si echilibrat, fiecare dintre invitati putand ulterior sa continue calatoria in sesiuni individuale cu fiecare dintre noi, in functie de cum simte ca il putem ajuta.

  • Fabiola Nica – Life and Business Coach: lifeperformance.ro
    • Cu ajutorul coaching-ului ajungi la cea mai buna versiune a ta, iti maximizezi punctele tari, iti clarifici obiectivele, iti depasesti obstacolele, iti construiesti un plan de actiune pentru ceea ce vrei sa realizezi si il urmezi. Vei constientiza unde te afli si cum poti ajunge acolo unde iti doresti, vei obtine echilibru in viata ta.
  • Costin Cadelcu – Specialist în comunicare Process Communication Model: http://costincadelcu.ro/
    • In viata e important sa stim sa comunicam, sa ne cunoastem, in primul rand nevoile noastre si apoi pe ale celorlalti. Comunicand eficient ne vom reduce nivelul de stres spre zero si vom dobandi echilibru. Suntem diferiti, cu nevoi diferite. Si totusi, e atat de usor sa ne intelegem. Cu ajutorul Process Communication Model putem invata cum sa ne facem auziti si sa comunicam eficient.
  • Cristina Ciugudean – Consilier de Dezvoltare Personala si Bioenergoterapeut: https://www.facebook.com/groups/1827159614239996/
    • Te ajuta sa constientizezi care este nivelul de energie pe care il ai in prezent, cum te poti relaxa, cum iti poti reface campul energetic. Iti arata metode simple de incarcare, protectie energetica si cum sa-ti dai seama daca o persoana pe care o intalnesti prima oara este compatibila sau nu cu tine (pentru relatii profesionale sau personale de succes).

 

Evenimentul are loc duminica, 11.02 de la 11:00 la SanThe, Lipscani 104. Pe langa drumul pe care il deschide, posibilitatea de a bea cafeaua cu oameni frumosi, este si o oportunitate de networking foarte buna pentru participanti, cei care au confirmat prezenta pana acum fiind din zone de business diferite, cu preocupari de dezvoltare atat personala cat si antreprenoriale. 

 

Daca aveti nevoie de mai multe detalii va stam cu drag la dispozitie la: fabiola@lifeperformance.ro / 0745129004

 

 

 

 

Custom Design
x