coach-ruxandra-bulzan

Si daca astazi ar fi ziua perfecta in care sa renunti la toate scuzele, ce ai face diferit? – un articol de Ruxandra Bulzan

Author:

14 martie 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching

 

Pentru fiecare aspect al vietii noastre care nu functioneaza asa cum ne-am dori avem scuze si motive. Mereu exista ceva sau cineva din exterior “vinovat” pentru ca nu putem trai asa cum am vrea.

Nu avem bani suficienti pentru ca “e criza”, conjuncturile sunt nefavorabile sau mai avem nevoie de studii; nu avem relatii functionale si implinitoare datorita destinului si lipsei de persoane potrivite; nu avem cariera pe care o dorim pentru ca ne lipsesc opotunitatile si am fost defavorizati; nu avem destul timp pentru ca traim in era vitezei; nu facem ceea ce am vrea sa facem pentru ca nu avem timp si bani … si lista continua la nesfarsiit ….

Cu adevarat fabricam si intretinem scuze pentru a nu ne asuma responsabilitatea propriei existente; poate de teama esecului, poate datorita obisnuintei sau poate ca nicicand nu ne-am pus intrebare cum ar fi altfel.

Si daca toate lucrurile astea ar disparea astazi ca prin farmec ce ai face diferit? Cum ti-ai trai viata?

Suntem fiinte complexe si detinem in noi raspunsurile si solutiile la toate intrebarile si provocarile noastre. Atunci cand in noi se naste o dorinta, impreuna cu ea se naste si posibilitatea implinirii ei. Toate resusele de care avem nevoie sunt acolo, in interiorul nostru.

Atunci cand te conectezi la Sinele tau, cand esti ancorat in inima poti descoperi comori nepretuite. Dar pentru asta este important sa renunti la pretexte si sa iti asumi responsabilitatea propriei existente. Este nevoie sa doar sa ai incredere in Esenta Divina care te-a creat si care este in tine!

Esti o fiinta perfecta si o viata in care iti traiesti toate visele este dreptul tau.

Oridecate ori iti apare o dorinta sau un vis renunta la a argumenta instatnt de ce nu va functiona si de ce nu se poate materializa. In schimb, respira, conecteaza-te la inima ta si intreaba-te : “Cum si ce anume pot face pentru ca dorinta / visul meu sa se realizeze? ” Lasa-ti inima sa raspunda si vei descoperi raspunsul de care ai nevoie.

Aminteste-ti ca gandurile de azi creeaza experienta ta de maine si ca tu esti scenaristul, regizorul si personajul principal in viata ta!

Elibereaza-te de orice nu te sprijina in drumul tau, asculta-ti intuitia si incepe sa traiesti viata pe care ti-o doresti!

 

Custom Design
x