hourglass-1_25

Pe vremea mea…

Author:

6 iunie 2019 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching

 

Iata o afirmatie destul de intalnita. O prejudecata, o obisnuinta careia multi dintre noi ii cad prada. Si care pandeste amenintator in continuare si asupra tuturor, a ta, a mea, a noasta, a lor, odata cu avansarea in timp, in experienta, in viata…

 

Etatea vine cu acumulari, cu alegeri, cu decizii. Cu renuntari, raspunderi si asumari. Costuri si castiguri. Cu nuante si abordari, puncte de vedere, perspective. Cheia este in masura, in moderatie, in reflectie. In intelepciune. In ochelarii folositi pentru a privi viata. In coaching?

 

Coaching-ul poate fi un real turnesol. Cel care ne poate tine in prezent si cu ochii atintiti pe viitor, folosind eventuale resurse deja acumulate in trecut si fructificate acum prin actiune. Care ne prezinta nuantele in care ne coloram viata. Care ne poate da claritate in directiile pe care suntem deja angajati, ori pe care dorim sa ne luam un angajament de avansare catre o destinatie dorita.

 

„Pe vremea mea” ne tine pe loc, in cel mai bun caz. Dar cum traim in era vitezei, a avantului, a descoperirilor, a transformarilor, a progresului cel putin tehnic, a depasirii limitelor si a gestionarii favorabile a constrangerilor, orice ramanere pe loc este de fapt o retrogradare. O pierdere a unui tempo. O dezorientare. Ba chiar un pas inapoi.

 

Si iata cum activitatea de coaching poate fi un antidot, o solutie, o noua paradigma, un avant, o cheie de desferecare dintr-un imobilism, din limite auto-impuse si cu indarjenie pastrate. Fie ca accesam acest serviciu in calitate de beneficiari sustinuti de un SAC*, fie ca dorim sa ne certificam oficial si chiar sa profesam ca SACi, fie ca dorim doar sa gustam din abordare in calitatea deja detinuta de lideri, manageri, antreprenori, coordonatori, sustinatori ai oricarui fel de performanta pozitiva, coachingul ne poate deschide perspective. Si NE deschide! Nu degeaba cheia-i de bolta este intrebarea…

 

Ales cititor, cum era pe vremea ta? … si … si … si …

 

Acum, ce alegi? Aici, incotro ti-e fixata busola?

 

Unde doresti s-ajungi?

 

Cand? Cum? Cu cine alaturi?

 

Da, partenere, hai, lasa-te sa fii curios, desferecat, performant!

 

@ #CoachingPartners

 

* SAC – specialist in activitatea de coaching

Custom Design
x