Membrii Top Coach in  emisiunea Woman TV by Flavia Apostol

Membrii Top Coach in emisiunea Woman TV by Flavia Apostol

Author:

25 septembrie 2015 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching,Evenimente,Interviuri

Woman TV by Flavia Apostol este o emisiune ce dezbate probleme de cuplu si dezvoltare personala, difuzata in fiecare duminica seara, de la ora 20 la ora 22, pe postul de televiziune Nasul TV. Emisiunea este moderata si realizata de Flavia Apostol, autoarea volumului de dezvoltare personala ,,Abecedarul unei vieti noi” si creator concept Woman TV ca televiziune online, prima televiziune online pentru femei, lansata in 2012. Din luna iulie, emisiunea Woman TV by Flavia Apostol a intrat pe cablu, pe postul de televiziune Nasul TV. Flavia Apostol este licentiata in limbi straine si drept, are doua mastere pe jurnalism si studii de securitate si a realizat la Woman TV peste 200 de interviuri cu specialisti.

 

Duminica 27.09.2015, ora 20:00 vor apare in emisiunea Woman TV by Flavia Apostol cativa membrii Top Coach care au raspuns la intrebarile realizatoarei TV. Acestia sunt:

 

Costel Coravu

Creator de workshop-uri si seminarii, pasionat de dezvoltare personala si leadership, Presedinte al Asociatiei Romane pentru Coaching,  cu o combinatie puternica de experiente la activ, Costel isi dedica intreaga sa fiinta pentru ca oamenii sa treaca dincolo de jocul mintii, sa isi redobandeasca accesul la sursa lor de putere, bucurie si entuziasm, si sa actioneze fara sovaiala in directia implinirii lor ca persoane si ca profesionisti. Cei 16 ani de “ lupta “ in transeele managementului in mari corporatii internationale l-au ajutat sa dobandeasca o buna expertiza in domeniul afacerilor, dovedita prin realizari notabile: multiplicarea cifrelor de afaceri de pana la sapte ori si premiul pentru cea mai performanta echipa din Europa Centrala si de Est.
Coaching-ul a constituit o cotitura majora in viata lui, purtandu-l spre descoperirea misiunii sale in viata: cea de luminator al constientizarii si de revolutionar al inimii. Certificarea sa ca si coach profesionist de Federatia Internationala de Coaching ( ICF ) , ca Formator acreditat de Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor ( CNFPA ) si ca Learning Leader de International Coach Academy ( ICA ), au venit ca  rezultate firesti ale bucuriei lui de a sprijini oamenii sa traiasca cu putere viata pe care o iubesc, in armonie cu ei insisi, cu cele din jur si cu universul.

Irina Kuhlmann

Irina este specializată să acorde suport liderilor, manageri sau directori, pentru a-si dezvolta abilitățile de leadership autentic. Acordă de asemenea suport clienților care au ca obiective cariera si performanța, start-up-uri, gestionarea provocărilor zilnice de tot felul, îmbunătățirea vieții în general.
Irina este de profesie consultant export, pregătire pe care a făcut-o în Danemarca si care i-a pus bazele unei cariere în business. S-a stabilit în Danemarca cu 25 de ani în urmă. A avut timp de 3 ani firma proprie de comerț si consultanță în business, a cărei activitate s-a desfăsurat între Danemarca si România.
Ulterior, a coordonat timp de 4 ani activitatea unei firme mijlocii de ca. 200 de angajati din România, patronată de firma daneză Royal Classic, având în subordine întreaga direcțiune.
De-a lungul carierei in business Irina a dezvoltat abilități de leadership, de management, de consultanță, abilități organizaționale. A învățat de asemenea să gestioneze diferențele culturale si să comunice în mod eficient.
În ultimii 5 ani a petrecut mai mult timp în România, unde si-a dezvoltat cariera de Executive&Life Coach.
Irina are un stil de coaching pragmatic, focusat, urmărind obiectivul/obiectivele, eficient în ceea ce priveste timpul si costurile.

Mihaela Gavrilescu

„Coachingul pentru mine inseamna constientizare, transformare, evolutie, o calatorie in care clientul si coach-ul sau pornesc impreuna pentru a depasi pas cu pas obstacole, blocaje, frici, convingeri limitative si sentimente negative cu scopul de a aduce schimbarea in locurile unde se instalase stagnarea.
Si ca sa poti face aceasta meserie cu drag, e nevoie de multa pasiune, angajamentul si iubire de oameni. La toate acestea eu aduc intuitie, creativitate si incredere in puterea interioara a fiecaruia dintre noi.”

 

 

Monica Lacramioara Barbulescu

„Experienta mea este in urmatoarele zone:

Coaching individual pentru manageri – competente aprofundate de leadership, invatarea din expertiza profesionala proprie, gestionarea si mentinerea succesului, pregatirea continua, stabilirea de strategii concrete, dezvoltarea abilitatilor angajatilor coordonati.

Coaching de echipa – organizarea si sustinerea unei sedinte, cooperarea in cadrul echipelor, apartenenta la o echipa din perspectiva valorilor impartasite.

Training ”one to one” – dezvoltarea capacitatii de a comunica asertiv, acordarea de feedback, personal branding, credinte limitative, credibilitate, starea de bine.

Training de echipa – sales skills, customer service, leadership skills, personal development.

Life coaching – dezvoltarea puterii personale, stabilirea si atingerea obiectivelor, echilibrul dintre viata personala si cariera, sinele autentic.”

 

Va invitam sa-i urmariti  duminica 27.09.2015, ora 20:00 in emisiunea Woman TV by Flavia Apostol.

 

 

Custom Design
x