Magia stiintei din spatele Mind-Kinetics®

Power Coachii folosesc Mind Kinetics® pentru a-și ajuta clienții în ”a îmbunătăți spectaculor performața acasă și la muncă”. Clienții noștri ne spun că suntem ”Maeștrii” în arta schimbării gândurilor și acțiunilor neconstructive într-unele pozitive. Măiestria începe cu a ști că obiceiurile și comportamentele se vor schimba doar în urma unei modificări la nivel fiziologic în creier.

Componentele Mind-Kinetics care transformă știința în magie!
1. Întrebările și procesul în sine sunt destinate să facă trecerea între emisfera dreaptă și stângă pentru a stimula deschiderea receptorilor. O dată deschiși receptorii, glucoza și oxigenul pot să ajungă mai ușor în celulele care se ocupă de procesul de gândire și să le hrănească. Clientul poate atunci să acceseze soluțiile la obiective și provocări mult mai rapid, folosind atât abilitățile logice cât și cele din inimă.
2. Întrebările și procesul în sine încurajează gândirea pentalaterală, alternând de la dreapta la stânga și înapoi, precum și de la nivelul minții conștiente a subconștient și apoi către supraconștient și înapoi. Energia potențială este transformată acum în energie cinetică, celulele care se ocupă de procesul de gândire, acum hrănite, ”aduc” soluții inovatoare de la nivelul supraconștientului prin intermediul emisferei drepte.
3. Vizualizările, instrumentele și procesul, ancorează la nivel subconștient, credințe noi pozitive în locul celor vechi, neconstructive.

4. Știința Mind-Kinetics folosește deasemenea culori pentru a stimula receptorii. Culorile din hărțile The Brain Walk® , de exemplu, sunt alese cu grijă și  puse în ordinea potrivită pentru a deschide receptorii. Într-adevăr, culorile sunt asociate cu canalele energetice din corpul nostru. Folosirea abilă a acestor culori poate scoate la lumină vârsta exactă (cauza originară) la care tiparele neconstructive au apărut în viața noastră – computerul organic, sau creierul uman, este un instrument frumos și complex, mult mai puternic decât orice computer mecanic.
5. Folosirea zilnică a instrumentelor Mind-Kinetics stimulează geniul din noi. Pe măsură ce ne deschidem receptorii, ei nu se mai închid la loc. Acest lucru inseamnă că pe măsură ce folosim mai mult aceste instrumente, ne golim din ce în ce mai bine mintea de ”gunoaie” – transformând gândurile, cuvintele și acțiunile noastre neconstructive în unele pozitive. Curând realizăm că gândim mai rapid, mai clar și acționăm mai rapid. Când gândim, acționăm imediat. Nu ne consumăm energia în zadar cu gânduri neconstructive.
6. Știința Mind-Kinetics folosește Legile Universale ca fundație. Începem să înțelegem de ce facem lucrurile așa cum le facem. Nu-i mai învinuim pe ceilalți sau pe noi înșine.

7. Mind-Kinetics include valori spirituale, cum sunt onestitatea, integritatea, respectul, credința, acceptarea, etc. Discuțiile pe marginea acestor valori umane accesează emisfera dreaptă a creierului pentru o înțelegere mai profundă a comportamentelor și obiceiurilor personale și ale celor din jur.
În esență, Mind Kinetics® aduce un succes nemaipomenit în toate zonele vieții noastre, pentru că aceste instrumente creează schimbări în gândirea noastră la nivel celular.

 

Pentru a contacta un Power Coach click aici.

Pentru a urma un curs de formare in coaching folosind metoda Mind Kinetics®  click aici

 

Custom Design
x