1546252_10152618070721065_6025919043283072651_n

Interviu cu un coach – Ionel Androne, Life Coach

Author:

13 februarie 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching,Interviuri

 

Seria „Interviu cu un coach” este destinata clientilor care doresc sa-si cunoasca mai bine coachul inainte sa lucreze cu el, coachilor in formare precum si celor care practica deja coachingul in cazul in care doresc sa invete cate ceva din experienta altor coachi.
Va invit acum sa cititi interviul cu Ionel Androne, Life Coach.

Care este citatul tau favorit?

„Stiu ca nu stiu nimic” – Socrate

Cum ai descoperit coachingul?

Multumita celui care mi-a deschis calea spre dezvoltare continua, celui datorita caruia m-am certificat intai ca formator, cel care mi-a facilitat transformarea ideilor in actiuni si care m-a investit cu deplina incredere cu ocazia aniversarii a 10 ani de antreprenoriat, in mod deosebit, prin organizarea a 10 ture lunare pe munte, cu diferite grade de dificultate, in diversi munti de mai aproape sau mai departe.

Cat de importanta este potrivirea (chimia) dintre client si coach?

Deosebit de importanta. Poate, asemenea chimiei care dezleaga limba si da curaj celor ce savureaza licori… Coachul faciliteaza deschiderea ochilor, a mintii, a perspectivelor, catre fapte si dorite rezultate.

Care este filozofia ta de coaching?

Ascensiunea este o constanta a vietii. Coachingul faciliteaza ascensiunea.

Care sunt cele mai importante trei calităti ale unui coach?

Atentia, rigurozitatea, ramanerea in proprii pantofi.

Care sunt cele trei sfaturi pe care le-ai da unui coach la inceput de drum?

Intreaba, intreaba, intreaba.

Care sunt criteriile de selectie a unui coach pe care le-ai recomanda unui potential client, atunci cand isi cauta un coach cu care sa lucreze?

Increderea pe care mi-o inspira si experienta deosebita generata de schimbarea ochelarilor prin care credeam ca vad realitatea pana in momentul deschiderii perspectivelor in cadrul sesiunilor noastre de coaching.

Care este/a fost impactul coachingului in viata ta?

Mi-a schimbat modul de a vedea viata, de a gandi si chiar de a actiona (facandu-l pe des folositul prefix „re” sa dispara).

Dacă ar fi sa concentrezi tot ceea ce crezi despre coaching intr-un singur cuvant, care ar fi acela?

BunaStare

Cum crezi ca va evolua piata de coaching in România, in următorii 3 – 5 ani?

Avand credinta ca viitorul este deschis, vad si piata de coaching lipsita de o formula magica, universala. Imi place sa cred ca din ce in ce mai multe persoane deschise se vor certifica, din proprie vointa sau sustinuti de organizatiile in care activeaza, multi vor aplica in propriile domenii unele dintre competentele dobandite, destui vor avea curajul de a-si dezvolta o traiectorie antreprenoriala ca specialisti in activitatea de coaching, unii vor prospera, iar altii vor renunta. Vom avea si abandon, si contestare, si loialitate, o piata diversa, si cu servicii premium, si cu sevicii de doi lei…

 

 

Custom Design
x