geanina-burlancea_mic_mic

Interviu cu un coach – Geanina Burlancea – Coach transformational

Author:

28 mai 2019 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Interviuri

 

Seria „Interviu cu un coach” este destinata clientilor care doresc sa-si cunoasca mai bine coachul inainte sa lucreze cu el, coachilor in formare precum si celor care practica deja coachingul in cazul in care doresc sa invete cate ceva din experienta altor coachi.
Va invit acum sa cititi interviul cu Geanina Burlancea – Coach transformational.

 

Care este citatul tau favorit?

“Nu aranjandu-ti altfel circumstantele vietii iti vei gasi linistea, ci dandu-ti seama cine esti la cel mai profund nivel” – Eckhart Tolle
Aceasta idee este de fapt si nucleul misiunii mele ca si coach, cred ca fiecare este dator sa stie cine este.

Cum ai descoperit coachingul?

Coachingul a aparut in calea mea ca o urmare fireasca a pasiunii pentru psihologie si dezvoltare personala. Am stiu ca trebuie sa urmez aceasta specializare pentru a putea transmite cu profesionalism si altor oameni cat este de important sa se descopere si ca isi pot atinge obiectivele propuse.

Cat de importanta este potrivirea (chimia) dintre client si coach?

Este aspectul cel mai important poate, din intreg procesul. Relatia dintre coach si client se aseamana unui dans, asa cum ne place noua sa spunem, si stim cu totii ce inseamna cand nu te potrivesti cu partenerul de dans 🙂

Care sunt cele mai importante trei calităti ale unui coach?

Prezenta, empatia si nejudecata.

Povesteste pe scurt despre un client al tau care a obţinut rezultate extraordinare in urma
sesiunilor de coaching.

Este vorba despre o doamna de varsta a doua care avea o criza specifica varstei, iar prin lucrul cu mine a reusit sa ajunga exact la sursa problemelor si a realizat ca trebuie sa ia niste decizii radicale.

Care sunt criteriile de selectie a unui coach pe care le-ai recomanda unui potential client,
atunci cand isi cauta un coach cu care sa lucreze?

Cred ca este foarte important, asa cum spuneam si mai sus ca cei doi sa simta o potrivire, de accea coachul este dator sa creeze o atmosfera de incredere si nejudecata. Apoi acesta trebuie sa ajute dar sa si provoace clientul pentru a-si putea indeplini obiectivele.
De asemenea, daca un client doreste rezolvarea unei probleme specifice, ar trebui sa mearga la un coach specializat pe problema respectiva.

Care este/a fost impactul coachingului in viata ta?

Coachingul a facut pentru mine, ceea ce a facut si pentru oamenii cu care am lucrat, a adus la suprafata nevoi, dorinte si obiective poate demult uitate, poate chiar neconstientizate dar care reprezentau piesa lipsa din puzzle-ul vietii.

Dacă ar fi sa concentrezi tot ceea ce crezi despre coaching intr-un singur cuvant, care ar fi
acela?

Evolutie.

 

Pentru a o contacta pe Geanina sau pentru a afla mai multe click aici: Geanina Burlancea – Coach transformational

 

Custom Design
x