lorena cioroianu coach

Interviu cu Lorena Cioroianu, Vice-Presedinte Coaching Support Group Bucuresti

Author:

16 ianuarie 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching,Interviuri

Ce este Coaching Support Group Bucuresti (CSG Bucuresti)?

Cu o vechime de aproape cinci ani in Romania, grupul lunar de coaching din Bucuresti este initiativa scolii de coaching Noble Manhattan. Prin intermediul intalnirilor lunare oferim un mediu de suport si practica de coaching dar si contact direct cu o comunitate de oameni pasionati si interesati de domeniul coaching-ului sau cel al dezvoltarii personale. Grupul se adreseaza in principal practicantilor de coaching: persoane care urmeaza o formare in coaching sau au finalizat deja o scoala de coaching, dar si celor care vor sa afle mai multe despre coaching sau vor sa beneficieze de o sedinta de coaching gratuita. Cei care sunt inscrisi in baza noastra de date in calitate de coach-i pot oferi sesiuni gratuite de coaching tuturor participantilor la evenimentele noastre care sunt dornici sa beneficieze de ele.

Ce fel de evenimente organizati?

Organizam evenimente lunare de cele mai multe ori in a doua zi de joi a fiecarei luni, in care invitam participantii intr-o incursiune de cateva ore in lumea coaching-ului sau a dezvoltarii personale si profesionale. Pentru fiecare eveniment avem pregatiti invitati speciali  – experti sau practicieni in domenii precum: coaching, training, leadership, mentoring, etc.

Ca urmare a participarii la intalnirile noastre lunare, fiecare persoana interesata poate beneficia de o sedinta de coaching gratuita sustinuta de catre coach-ii acreditati inscrisi in baza noastra de date (conversatia de coaching are loc in afara grupului CSG, la o data agreata de comun acord de catre coach-coachee).

Dorim sa crestem cat mai mult aceasta comunitate a oamenilor pasionati de coaching si dezvoltare, in Bucuresti si nu numai (Scoala de coaching Noble Manhattan a initiat grupuri de suport in mai multe orase importante din tara si din lume).

Partea si mai interesanta a evenimentelor Coaching Support Group Bucuresti (http://coachinginbucuresti.ro/argumente-csg/echipa/) este ca ele contin, pe langa interactiunea cu invitatii exceptionali, si posibilitatea de a participa in cadrul Grupurilor MasterMind organizate in a doua parte a intalnirilor. Aceste grupuri sunt facilitate de catre membrii echipei CSG Bucuresti, si in care participantii pot accesa experienta de viata si profesionala a celorlalti invitati, astfel incat sa isi gaseasca foarte rapid potentiale solutii sau idei din care sa se inspire.

Care sunt principalele beneficii ale celor care participa la evenimentele organizate de CSG Bucuresti?

Beneficiile participantilor la evenimentele Coaching Support Group Bucuresti sunt numeroase: au ocazia sa intalneasca expertii in domeniile care le sunt de interes, descopera metode si cai prin care isi pot duce visurile spre realizare, interactioneaza cu coach-i acreditati si pot beneficia de un proces de coaching daca isi doresc acest lucru pornind de la o sesiune de coaching gratuita, pot face networking in cadrul evenimentului si pot cunoaste si alte persoane pasionate de aceleasi domenii de activitate. De nenumarate ori participantii ne trimit impresiile lor si ne demonstreaza inca o data cat de multe invataminte pot acumula in cadrul intalnirilor J

De asemenea, ceea ce este important de amintit, este faptul ca fiecare eveniment pe care il lansam este filmat si inregistrat video, iar pe blogul nostru avem o arhiva a tuturor evenimentelor de pana acum, pe care orice persoana interesata o poate accesa si poate astfel beneficia de reale experiente de invatare, de aceasta data in varianta online.

Si tot aici amintesc si interviurile video pe care le sustinem cu fiecare invitat inainte cu doar cateva minute de „intrarea acestuia in scena” in ziua evenimentului, si in care exploram ce inseamna pentru ei coaching-ul sau cum vad evolutia acestui domeniu pe piata din Romania.

Aceste interviuri pot fi de asemenea vizionate pe arhiva de pe blogul www.coachinginbucuresti.ro

De asemenea, participantii care sunt interesati de evenimentele noastre si participa de minim doua ori consecutiv la ele, au ocazia de a se alatura in echipa noastra in calitate de MEMBRI (http://coachinginbucuresti.ro/nou-statut-membru/membri-csg/), si astfel isi pot posta profilul pe blogul nostru, pot participa la toate intalnirile noastre platind o suma modica anuala de aprox. 80 RON si au acces constant la resursele pe care echipa noastre le ofera.

Care este rolul tau in cadrul grupului si ce planuri aveti pentru 2014?

M-am alaturat acum mai bine de un an Coaching Support Group Bucuresti, am conturat segmentul de PR si am dezvoltat parteneriatele pentru promovarea evenimentelor noastre lunare, iar acum, in calitate de Vice-Presedinte, alaturi de Alina Buzatu Coach Support Leader, ma ocup activ de coordonarea si organizarea intalnirilor.

Experienta de peste 9 ani in mediul organizational si in consultanta m-a ajutat sa dezvolt conceptele intalnirilor noastre si sa reusim sa cream pentru invitatii nostri evenimente de neuitat.

De asemenea, ca in orice eveniment de interactiune cu publicul, provocarile apar mai mereu J Insa experienta mea in calitate Trainer & Coach, precum si pasiunea pentru lucrul cu oamenii,  m-a ajutat ca, impreuna cu o echipa minunata (http://coachinginbucuresti.ro/argumente-csg/echipa/), sa cream spatiul necesar pentru participantii si membrii CSG Bucuresti de a creste, a se dezvolta permanent si de a-si atinge telurile.

Pentru anul 2014 avem planuri marete J Dorim sa largim gama parteneriatelor pe care le-am dezvoltat pana in acest moment si sa conturam o adevarata comunitate a celor pasionati de acest domeniu minunat al coaching-ului. Vom pastra formatul intalnirilor noastre, si ne dorim sa venim catre cei interesati de evenimentele noastre cu cat mai multe suprize  si experiente speciale, la fel ca si pana acum.

Care este urmatorul eveniment pe care il organizati?

Urmatorul eveniment este pe data de 23 ianuarie, in aceelasi locatie Bastilia si il avem invitat pe Andreas Fuhrmann care ne va vorbi despre relatiile de cuplu la inceput de an nou, in ianuarie 2014. Avem pregatiti, de asemenea, invitati speciali si numeroase surprize pentru participantii la evenimentele noastre. Surprizele pot veni sub forma unor carti – premiu din partea partenerilor CSG Bucuresti (Okian, Libraria Bastilia, etc), sau alte cadouri pe care va lasam sa le descoperiti la fata locului.

 

 

Custom Design
x