irina-alionte_born2succed_mica

Interviu cu Irina Alionte – Empowerment Coach

Author:

6 februarie 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching,Evenimente

 

Ce este Born2Succeed si cum a aparut aceasta idee?

Born2Succeed este prima conferință-eveniment din România despre succes care îi reunește pe trei dintre cei mai importanți coachi dedicați dezvoltării personale și profesionale din Marea Britanie – Tosin Ogunnusi, Ketan Mekwana și Justin Devonshire.

Ei au fost cei care m-au inspirat și mi-au dat încredere pentru a începe propriul meu business în Marea Britanie, cu care am reușit să câștig premiul Best Business Growth după doar un an de la înființare. Ideea acestei conferințe a venit în urma discuțiilor pe care le-am avut cu ei, când am realizat că în România sunt foarte mulți tineri, ca si mine, care vor să facă mai mult în carieră și în viața personală. Această conferință poate fi primul pas. Împreună cu Tosin, Ketan și Justin vrem să creăm o comunitate a tinerilor de succes din România, care să fie motivați sa își depășească limitele si obstacolele ce stau în calea succesului.

De ce Born2Succeed in Romania?

În România sunt foarte multe persoane creative, muncitoare și dornice să găsească succesul. Însă, din păcate, sistemul nostru educațional și economic nu-i încurajează pe acești oameni să-și împlinească visurile, să învețe să-ți depășească “condiția” și să devină lideri. Eu fac parte din acei oameni crescuți de sistemul local, dar cu aspirații și ambiții mari, iar împlinirea și sprijinul le-am găsit abia după ce am plecat să studiez la masterat în Marea Britanie. Acolo i-am întâlnit pe mentorii mei, care sunt și speakeri la conferința Born2Succeed, și, cu ajutorul lor am reușit să trec peste frica de acțiune, peste toate autolimitările dezvoltate pe parcursul anilor și să dau tot ce e mai bun din bun mine!

Totodată, România este casa mea. Este țara în care am crescut și despre care vorbesc cu drag ori de câte ori am ocazia. Așadar, mi s-a părut absolut normal să dau mai departe tot ceea ce am învățat eu către cei care nu avut șansa până acum să intre în contact cu astfel de oameni deosebiți.

Cui se adreseaza acest eveniment?

Ne dorim să avem alături de noi oameni tineri sau care își doresc să facă o schimbare în viețile lor și sunt pregătiți să se dedice propriei dezvoltării personale și profesionale. Ei pot fi liceeni, studenți, tineri antreprenori, tineri profesioniști care sunt pasionați de ceea ce fac și oricine altcineva care vrea să își depășească limitele.

Important este ca aceștia să-și dorească cu adevărat schimbarea și să fie pregătiți pentru un eveniment inedit, pentru că Born2Succeed nu va fi o conferință ca oricare alta. Evenimentul va fi interactiv şi plin de energie. Activităţile de mişcare şi dans, muzica şi atmosfera relaxată vor creea mediul cald care să îi încurajeze să simtă în largul lor alături de ceilalți participanți.

Care ar fi beneficiile unei persoane care ar dori sa participe la acest eveniment?

Ne propunem ca prin intermediul acestui eveniment să le oferim tuturor participanților:

  • soluțiile prin care să-și atingă potențialul și să se concentreze pe obiectivele stabilite,
  • energia sa obțină succesul pe care și-l doresc,
  • curajul să își depășească fricile și să transforme obstacolele în oportunități,
  • forta să spargă toate barierele și autolimitarile.

Totodată, după eveniment, participantii vor continua să interacţioneze online primind acces la grupul exclusiv de networking Born2Succeed Club, unde se vor putea conecta cu oameni cu valori şi interese similare.

Cine sunt invitatii dumneavoastra la acest eveniment?

Speakerii sunt Tosin Ogunnusi – Empowerment Coach-ul numărul 1 în Marea Britanie, Ketan Makwana – antreprenor de succes, speaker internațional și business mentor și Justin Devonshire – Personal Success Coach și antreprenor.

Tosin, Ketan și Justin fac parte din viața mea și sunt cei cărora trebuie să le mulțumesc pentru că mi-au dat puterea să pun bazele unui business într-o țară total străină pentru mine și într-un context economic în care un asemenea vis ar fi fost aproape imposibil de realizat. Eu am reușit cu ajutorul lor să găsesc resursele pentru a construi o afacere în Marea Britanie și de aceea mă bucur foarte mult că vor fi prezenți la conferința Born2Succeed.

Tosin Ogunnusi este Empowerment Coach-ul numărul 1 în Marea Britanie, care a învățat și ajutat mii de oameni din toată lumea să-și găsească forța interioară pentru a reuși să depășească și cele mai dificile momente din viață. Atelierele susținute de Tosin sunt menite să-i ajute pe participanți să-și înfrângă cele mai mari temeri prin acțiuni interactive, experiențiale, precum mersul pe sticlă, mersul pe jar sau boardbreaking. Astfel, alături de Tosin, participanții la Born2Succeed vor avea ocazia să-și depășească simbolic barierele din calea împlinirii viselor lor prin boardbreaking, spargerea unei plăci de lemn cu mâinile goale.

Ketan Makwana este directorul de operațiuni pentru Rockstar Youth, una dintre cele mai importante organizații de mentoring și finanțare din Marea Britanie, care a reușit să ofere finanțare de peste 8 miloane de euro pentru 1300 de start-up-uri dezvoltate de tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Totodată, a pus bazele Youth Enterprise Live, un proiect susținut de Primul Ministru David Cameron, în care tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 30 de ani pot să-și expună opiniile cu privire la educație, condițiile de angajare și companii.

Un alt exemplu de succes prin perseverență este Justin Devonshire – Personal Success Coach și antreprenor, care, la puțin timp după ce a împlinit 20 de ani, s-a mutat în Cipru și a pus bazele propriului business. El a reușit ca în mai puțin de un an să creeze unul dintre cele de mai succes programe de fitness din țară, ajungând să vândă franciza proiectului și în Marea Britanie.

Cand si unde va avea loc evenimentul?

Conferința va avea loc în perioada 15-16 martie, la hotelul Marshall Garden. Toți cei care se înscriu la eveniment până pe 15 februarie vor beneficia de prețuri speciale, costul pentru participarea la eveniment fiind de numai 99 de EUR pentru un bilet standard și 135 EUR pentru biletul VIP (include board-breaking – workshop special cu Tosin Ogunnusi).

Mai multe informații despre speakeri și eveniment, precum și formularul de înscriere, găsiți pe site-ul evenimentului http://born2succeed.ro/, iar noutăți despre conferință găsiți pe https://www.facebook.com/Born2SucceedRomania și pe grupul nostru de Linkedin, Born2Succeed Club.

 

 

 

 

 

 

 

Custom Design
x