coach-gabriela-gruianu-gambra

Interviu cu Gabriela Gruianu-Gambra, Presedinte ARC, 2013-2014

Author:

11 noiembrie 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching,Interviuri

Stiu ca urmeaza, in 19 si 20 noiembrie, sa aiba loc Conferinta Challenges of Coaching 2013. Care sunt temele principale ale conferintei?

Conferinta organizata in fiecare toamna de catre Asociatia Romana pentru Coaching-ARC este un eveniment anual de referinta in domeniul coachingului profesionist, si a ajuns, iata, la a cincea editie. Anul acesta Conferinta are ca tema „Coachingul, de la profesie la arta”. Prima zi este dedicata contactului cu diferite stiluri de coaching si abordari, prin studii de caz, workshopuri si prezentari, si ofera raspunsuri la intrebarea „cum putem aduce practica coachingului la nivel de arta?”  A doua zi este dedicata aspectelor practice ale construirii unui business prosper in domeniul coachingului, si ofera raspunsuri la intrebarea „cum pot transforma arta coachingului in prosperitate prin construirea unui business propriu in domeniul coachingului?”.

Tot in cadrul Conferintei de anul acesta ARC va lansa doua brosuri informative: „Cum deprinzi abilitati de coaching profesionist”, coordonata de Horea Murgu, si „Cum contractezi in coaching”, coordonata de Lilia Dicu si Rodica Obancea. Sunt brosuri destinate informarii publicului larg despre cele doua subiecte mentionate.

Cui se adreseaza Challenges of Coaching 2013?

Challenges of Coaching 2013 este locul ideal de intalnire pentru :

–       cei interesati sa devina clienti de coaching bine informati;

–       coachi care doresc sa isi dezvolte abilitatile atat in practicarea coachingului cat si in dezvoltarea afacerii proprii din domeniul coachingului;

–       cei care doresc sa devina coachi la un inalt nivel de pregatire si de recunoastere.

Ne poti dezvalui cateva detalii despre modul in care este organizata conferinta ARC de anul acesta?

Conferinta Challenges of Coaching va avea loc in acest an in zilele de 19 si 20 noiembrie, in Bucuresti, la Hotel Ibis Parlament. Invitatul special in deschiderea Conferintei este Daniela Andreescu, coach si artist tototdata, fost vicepresedinte ARC si un model viu al coachingului, artei si prosperitatii imbinate armonios in practica sa, in implinirea misiunii sale personale.

Prin ce este diferita conferinta de anul acesta de precedentele conferinte  ARC?

Anul acesta, la a cincea editie, conferinta Challenges of Coaching vine cu trei abordari fie diferite, fie dezvoltand cu o noua atitudine idei din anii precedenti:

  1. Este prima conferinta ARC realizata exclusiv cu facilitatori romani, coachi acreditati membri ARC, fara invitati externi;
  2. Acorda un spatiu generos prezentarii de catre facilitatori a rezultatelor obtinute prin abordarea propriilor metode, trecand astfel de la teoria coachingului la dialoguri despre abordari practice si rezultate;
  3. Sub tema principala, cele doua zile ale Conferintei abordeaza coachingul din doua unghiuri diferite: prima zi este dedicata experientei de coaching, a doua zi este dedicata construirii unui business prosper in domeniul coachingului;
  4. Intreaga Conferinta se va desfasura sub umbrela „the coaching game”, un instrument utilizat in sesiunile de coaching. Astfel, participantii vor cunoaste un instrument nou, si vor parcurge un proces propriu de coaching in acelasi timp;
  5. Nu in ultimul rand, Conferinta ofera un spatiu generos de networking in zona Global Village, construita impreuna cu comunitatea de formatori profesionisti in domeniul coachingului. Participantii vor avea timp suficient sa se cunoasca intre ei si sa se puna la curent cu ultimele abordari din zona formarii initiale si/sau continue in coaching.

Cum ne putem inscrie la Challenges of Coaching 2013?

Inscrierea se face online, in site-ul ARC, din pagina dedicata evenimentului:

http://www.coaching-arc.ro/conferinta-2013.html

Pentru cei care inca nu au aflat, te rog sa ne spui ce este Asociatia Romana pentru Coaching (ARC) si care este rolul ei?

Asociatia Romana pentru Coaching este organizatia care reuneste coachii profesionisti din Romania, acreditati international.

Care sunt principalele beneficii ale unui coach care devine membru ARC?

Apartenenta la o comunitate de profesionisti in domeniu, care practica coachingul la standarde internationale, promovare personala, plus beneficii materiale de tipul reducerilor la preturile evenimentelor ARC si ale partenerilor acesteia.

Un mesaj pentru membrii ARC.

Ii invit pe membrii ARC sa participe activ la dezvoltarea comunitatii de Coaching profesionist din Romania; sa caute mereu sa devina mai buni, sa devina modele de urmat in ceea ce priveste echilbrul vietii, succesul, prosperitatea, performanta. Si, nu in ultimul rand, sa participe la Conferinta!

Un mesaj pentru coachii care nu sunt inca membrii ARC.

Ii invitam cu drag sa se alature comunitatii de Coaching profesionist din Romania; odata ce au finalizat o formare solida in coaching, sa acorde atentie formarii continue si obtinerii unei acreditari in coaching. Sa urmareasca obtinerea excelentei in ceea ce fac, in ceea ce sunt, in ceea ce au, si sa fie exemple vii ale unei vieti frumoase, traite constient. Sa „ia pulsul” comunitatii prin participarea la Conferinta Challenges of Coaching anul acesta!

 

Custom Design
x