Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Workshop de coaching avansat – cu Betska K-Burr

8 mai 2014

 

Wisdom Coaching va invita pe 8 si 15 mai 2014, ora 19:00, hotel Novotel la workshop-ul  “Coaching avansat – cheie catre succes”cu Betska K-BurrAccredited Master Coach (IIC&M), cea care a dezvoltat cele mai eficiente metode de coaching ce au la baza Cinetica-Mintii: Power Coaching with Mind-Kinetics.

In cadrul fiecarui eveniment, Betska K-Burr va prezenta o serie de metode avansate de  dezvoltare personala prin COACHING , fundamentate pe descoperiri in neurologie si biologie celulara. Participantii vor primi o metodologie de coaching pe care o vor putea folosi ulterior.

Primele 50 de persoane care se inscriu la eveniment beneficiaza de intrare gratuita. Pentru urmatoarele inscrieri costul workshopului este de 250 ron.

RSVP: Irina Andrei – irina.andrei@wisdomcoaching.ro

***

Wisdom Coaching – aduce in premiera in Romania si in Europa metodele de coaching dezvoltate de compania CLI – Coaching and Leadership International – din Canada. Compania CLI este la baza o firma de cercetare si dezvoltare (R&D) care astazi este cunoscuta pentru dezvoltarea Stiintei pentru Cinetica-Mintii: Power Coaching with Mind-Kinetics®.

Betska K-Burr – fondatoarea companiei CLI, autoare “best-seller“  si dezvoltatoarea celor mai eficiente instrumente de coaching si leadership pentru care a obtinut premiul „Pride of HR Profession Award” la Congresul Anual de HR (2010).

 

 

 

 

 

Detalii

Data:
8 mai 2014
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , ,

Loc de întâlnire

Novotel

Organizator

Wisdom Coaching

Custom Design
x