Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

THE BREAKTHROUGH PROCESS – 2 Days Workshop with Alain Cardon

19 septembrie 2013 - 20 septembrie 2013

 

”Managerii isi analizeaza resursele pentru a-si seta obiectivele. Liderii seteaza obiective pentru a atrage/creea resurse.”  Alain Cardon

Doua zile intensive de teorie si practica in urma carora veti sti cum sa lucrati cu indivizi, echipe sau organizatii pentru a atinge rezultate extraordinare.

Principalele realizari la sfarsitul acestui atelier:Alain 2_lucrat

  • Abordarea targeturilor anului in curs si obiectivelor pe care le-au avut si reevaluarea acestora din perspectiva intregului potential (personal, al echipei, al organizatiei).
  • Spargerea barierelor: cum si de ce anumiti oameni, echipe sau organizatii obtin mai mult decat isi propun sau cresc cu 20% sau mai mult in fiecare an.
  • Insusirea procesului prin care pot obtine de la indivizi, echipe, organizatii, rezultate financiare extraordinare, crestere, calitate.
  • Insusirea procesului de delegare prin care iti ajuti echipa sau organizatia sa isi exprime si utilizeze intregul potential.
  • Dezvoltarea atitudinii potrivite pentru a ca un individ/echipa/organizatie sa identifice si sa implementeze paternurile succesului.
  • Crearea de comportamente/concepte aplicabile in activitate care permit exprimarea talentului si a intregului potential.

 

Trainer:  Alain Cardon MCC, specialist recunoscut international in coaching de echipa

Pentru detalii si inscriere vizitati www.metasysteme-coaching.ro/romana/dates-prices-and-registration/

Detalii

Începere:
19 septembrie 2013
Se termină:
20 septembrie 2013
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

Va fi comunicata in timp util participantilor

Organizator

Metasysteme Coaching

Custom Design
x