Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Seminar de business dedicat antreprenorilor în domeniile coaching, consultanță și training

15 iunie 2014

 

 

Trainerii și consultanții români pot “fura” din secretele meseriei de antreprenor în cadrul programului Born2Succeed

Un nou seminar de business dedicat antreprenorilor în domeniile coaching, consultanță și training este adus în București prin proiectul Born2Succeed. Irina Alionte & Justin Devonshire, tineri antreprenori de succes în Marea Britanie, vor fi prezenți duminică, 15 iunie 2014, între 16.00 și 18.00, la Connect Hub, Strada Dacia nr. 99, pentru a împărtăși antreprenorilor români din secretele succesului lor.

Cei prezenți la seminar vor avea oportunitatea de a afla cum își pot atrage venitul pe care și-l doresc, aplicând propriei afaceri un model de business testat, cu rezultate excelente. În cadrul seminarului vor fi prezentate 3 metode rapide prin care cei mai renumiți traineri din lume au reușit să își atragă sute de clienți care aveau nevoie de serviciile lor.

Cei doi mentori au consiliat deja consultanți și experți din Europa, Statele Unite ale Americii și Australia, arătându-le cum să își dubleze, ba chiar să își tripleze cifra de afaceri în doar câteva săptămâni.

Seminarul în consultanță de business din cadrul platformei Born2Succeed își propune, totodată, să dezvăluie participanților o calea directă prin care să aplice metoda de business propriei afaceri, nu prin teorie, ci prin practică.

Trainerii fondatori ai platformei Born2Succeed, Irina Alionte & Justin Devonshire, promit o sesiune live de training în business diferită de toate celelalte existente pe piața românească în acest moment.

Ne dorim să împărtășim antreprenorilor români axați pe zona de training și consultanță câteva idei care ne-au ajutat să dezvoltăm într-un timp foarte scurt propriul business. Cursanții noștri vor afla principalul motiv pentru care le este greu să își găsească clienți și cum să îl evite, 3 dintre cele mai rapide metode de a atrage clienți către serviciile lor de training și coaching, o strategie simplă cu rezultate deja demonstrate prin care să își construiască o bază de date de peste 1000 de prospecți în mai puțin de 30 de zile.” spune Irina Alionte, co-fondator al programului Born2Succeed.

„Participanții vor mai afla în cadrul seminarului nostru cum să își creeze expunere în media pentru a crește instant brand awareness-ul, strategia de succes prin care să își atragă noi parteneri care să îi ajute să facă cunoscut mesajul lor către un public cât mai mare dar și noi trucuri de Facebook Marketing pentru a obține sute de noi prospecți în doar câteva ore.” a adăugat Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed și consultant de marketing pentru experți.

Așadar, antreprenorii din zona de coaching care vor să învețe noi metode de a-și crește businessul, dar și să afle cum arată formula unui business de succes, pot afla mai multe informații despre înscriere pe pagina dedicată, www.born2succeed.ro/seminarexperti .

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Despre Born2Succeed

Born2Succeed este platforma de coaching și dezvoltare personală pentru experți, consultanți și furnizori de servicii, oferind soluții practice pentru a obține succesul dorit. Sub atenta îndrumare a mentorilor, membrii comunității Born2Succeed pun în aplicare principii valoroase ale antreprenorilor de succes și sunt permanent motivați să își respecte planul de dezvoltare a afacerii. Mai multe detalii pe www.born2succeed.ro și pe pagina de Facebook Born2Succeed.

Detalii

Data:
15 iunie 2014
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , , ,
Sit web:
http://www.born2succeed.ro

Loc de întâlnire

Connect Hub

Organizator

Born2Succeed

Custom Design
x