Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Părinte coach: cum să crești copii independenți si cu încredere în ei înșiși?

17 septembrie 2015

 

Cu o vechime de peste patru ani în România, evenimentul lunar de coaching din București, este o inițiativă a școlii de coaching Noble Manhattan. 

În luna septembrie, l-am invitat la întâlnirea Coaching Support Group Bucureşti pe Daniel Lixandru un om  cu o experienţă de 17 ani în proiecte de dezvoltare şi schimbare la nivel de: individ, echipă și organizație. Împreună cu Daniel, vom afla cum este să fii părinte și coach în acelasi timp, dar și care este rețeta lui pentru a fi un părinte antrenor.

Dezvoltarea copiilor este influențată de școală, mediul social și părinți. rinții influențează decisiv dezvoltarea copiilor, mai ales în primii ani de viață. Învățăm să scriem, învațăm să citim, învățăm să conducem, dar nimeni nu ne învață cum să fim părinți. A fi părinte este un rol care se învață. Mai mult, așa cum pentru a conduce o mașină, avem nevoie de carnet categoria B, iar pentru a conduce un camion de carnet de categoria C, metodele de interacțiune cu copii sunt dinamice și avem nevoie de “carnet de părinte” pentru diversele stadii de dezvoltare ale copiilor.

Primul lucru pe care-l putem face în cariera de părinte este de a conștiențiza ce tip de părinte suntem.

Mai multe detalii aici

Programul evenimentului:

18:30-18:45:   Înregistrarea participanților în cadrul evenimentului. Networking.

18:45-19:00:   Prezentarea echipei și a invitatului

19:00-20:00:   Sesiune de discuții cu Daniel Lixandru

20:00-20:15    Networking

20:15-21:00    Grup Master Mind

Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare și implică un cost de 30 lei! Numărul de locuri este limitat. Înregistrarea se poate face aici.

Adresa: SanThe, Strada Lipscani, Nr 104

Te aşteptăm pe 17 Septembrie la SanThe!

Echipa Coaching Support Group Bucureşti

Detalii

Data:
17 septembrie 2015
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, ,

Custom Design
x