Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Metode avansate de coaching – Power Coaching® cu Mind-Kinetics® (PCMK™)

5 mai 2014

Power Coaching® cu Mind-Kinetics® (PCMK™) este coaching la un nivel inalt de complexitate. In acelasi timp se poate invata cu usurinta atat de incepatori cat si de cei cu experienta.

Dr Rey Carr, o autoritate in domeniul de coaching si mentoring declara “ … probabil unul dintre cele mai revoluționare și eficiente modele de coaching care s-a dezvoltat în ultimii zece ani – Power Coaching® cu Mind-Kinetics®.”

Ca CLI Power Coach veti avea la indemana metode de coaching prin care sa va ajutati clientii sa devina persoane care gandesc cu tot creierul (asa cum incurajeaza Stephen Covey) folosindu-si atat emisferele stanga cat si pe cea dreapta (IQ + EQ). Clientii dvs vor invata sa-si acceseze propria genialitate pentru a gasi solutii inovative la probleme, provocari si obiective in fiecare sesiune de coaching. Veti invata sa identificati tiparele neconstructive subconstiente ale clientului si sa le transformati in unele pozitive permanente.

Ce este unic la scoala de coaching CLI in care se invata Power Coaching® cu Mind-Kinetics® (PCMK™)?

O curricula ce cuprinde peste 80 de metode de coaching, ceea ce face ca acest program de formare in coaching sa fie cel mai complex la ora actuala pe piata internationala.

Metodele PCMK™ au la baza ultimele descoperiri stiintifice din domenii ca: biologie celulara (Bruce Lipton), neurologie (Candace Pert), fizica cuantica si stiinta CLI numita « Mind-Kinetics » adica stiinta care « ne pune intregul creier in miscare ».

Metodele PCMK™ sunt universale. Studentii invata cum sa foloseasca aceste metode atat in sesiuni de business cat si de life coaching.
PCMK™ se invata usor. Sa nu va ingrijorati ca alunecati in domeniul de terapie. Una dintre provocarile multor coachi este aceea ca nu invata metode structurate, ci mai degraba trebuie sa se descurce la fiecare sesiune in parte. Si daca au o zi mai slaba, clientul pleaca fara a obtine rezultate remarcabile in respectiva sesiune.

Studentii PCMK primesc un manual impresionant in care li se explica legatura dintre corp, minte si suflet si cum sa ajute pe cineva sa isi schimbe comportamentul, convingerile si competentele. Manualul cuprinde de asemeni metode bine structurate si usor de inteles si folosit.

Veti putea oferi top managerilor cu care lucrati instrumente de leadership pe care sa le poata folosi cu echipele lor.

Veti invata cum sa calculati impreuna cu clientii un ROI de nivel 4 (din 5) pe baza unui plan de invatare si dezvoltare detaliat.

Programele noastre sunt aprobate/ acreditate atat de ICF cat si de IIC&M (principalele institutii de acreditare din industrie)

Urmatorul curs: 5-16 mai 2014 in Bucuresti.

Daca sunteti deja coach si doriti sa va imbogatiti competentele in coaching sau sunteti la inceput in acest domeniu si visati la o cariera in coaching atunci va invit sa ne contactati.

Persoana de contact: Ramona Lacatus

Email: ramona.lacatus@wisdomcoaching.ro

Telefon: 0724 505 960

Web: www.wisdomcoaching.ro

 

 

Detalii

Data:
5 mai 2014
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , , , , ,

Custom Design
x