Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Mesajele din spatele relatiilor tale. Seminar dedicat tie, femeie minunata!

1 martie 2015

 

Draga mea,

Femeie frumoasa, energica si curioasa, mereu in cautare de raspunsuri, in asteptarea momentului in care vei merge in vacanta/ iti vei lua o pauza/ iti vei intalni sufletul pereche/ vei primi o marire/ vei fi fericita, ce-ti doresti, de fapt? Ce anume din viata ta nu este suficient de minunat, frumos, interesant, complet, motiv pentru care cauti raspunsuri peste tot in jur si amani momentul in care sa te bucuri de viata?

In urma experientei mele de colega, fiica, prietena si coach certificat CLI (mai multe despre mine la adresa: http://www.topcoach.ro/mihaela-gavrilescu/), am observat ca o mare parte din grijile si nemultumirile noastre sunt legate de relatiile cu cei din jur: cu iubitul, seful/sefa, colegii, parintii, prietenii etc. “Daca el ar fi mai atent sau poate mi-ar spune mai des ca ma iubeste. Daca as comunica mai usor cu mama, iar tata n-ar fi asa dur si distant. Daca seful ar vedea ce minunata sunt si m-ar sustine mai mult in cariera. Sau poate daca prietenele m-ar asculta mai atent si n-ar mai face lucrurile de capul lor ca apoi sa vina tot la mine sa se planga.” Daca toate astea s-ar intampla, atunci tu ai fi mult mai linistita si mai fericita, ai fi in armonie cu tine insati. Suna cunoscut?

Relatiile n-au fost niciodata un subiect usor de dezbatut si rezolvat. Cate persoane, atatea perspective, experiente si concluzii si toate ne duc la gandul ca nu exista o reteta ideala pentru a avea relatii “sanatoase”. Nu exista o solutie miraculoasa general valabila pentru toate problemele din relatiile tale. Insa eu doresc sa iti arat ca cel mai important lucru este sa descoperi ce ai de invatat tu de la oamenii din jurul tau, care este mesajul pe care fiecare dintre ei il poarta pentru tine. Si odata ce intelegi acest mesaj, ce poti face TU ca aceste relatii sa infloreasca?
Opreste-te o clipa din nemultumirile tale fata de ceilalti, fata de ce spun, fac si cum sunt in relatie cu tine si haide sa vedem lucrurile dintr-o alta perspectiva, a ta. Ei poate nu inteleg ceea ce incerci tu sa le transmiti, ceea ce le repeti intr-una, dar tu…tu intelegi mesajul din spatele comportamentului lor? Tu intelegi care este oglinda pe care ei ti-o arata?

Metodologiile avansate de coaching – PCMK® (Power Coaching with Mind Kinetics®) pe care le-am folosit atat cu mine, cat si cu clientele mele, ne-au ajutat sa intelegem ceea ce nu reuseam sa vedem in relatiile noastre – aspecte din noi insene reflectate in persoanele din jur. Si, odata ce am descoperit secretul, am putut sa aducem acele schimbari in comportamentele noastre care sa conduca la relatii armonioase cu cei dragi. Pentru ca, de fiecare data, cheia este in noi. Doresc sa impartasesc cu tine din experienta mea de femeie si de coach cu privire la relatii si astfel am decis sa sustin un seminar pe aceasta tema pentru orice femeie care isi doreste sa priveasca legaturile cu oamenii din viata ei dintr-o perspectiva noua.

Te invit duminica, 1 martie 2015 de la ora 11:00 la salonul Beauty Boutique, Strada Ştirbei Vodă 129, Bucureşti, sa iti oferi un martisor plin de sens si cu impact asupra vietii si relatiilor tale. Vom petrece impreuna 3 ore si jumatate descoperind legile nescrise ale universului, cum functioneaza ele si ce mesaje se ascund in spatele relatiilor noastre.

Pentru inscrieri, te rog sa-mi trimiti un e-mail la adresa mihaela.gavrilescu@gmail.com cu datele tale de contact (nume, prenume, telefon, e-mail). Locurile sunt limitate!

Pretul unui bilet este de 50 Ron.

Astept cu nerabdare sa cunosc femeia minunata din tine!

Eu, femeia si coach-ul.

 

 

Loc de întâlnire

Beauty Boutique

Organizator

Mihaela Gavrilescu

Custom Design
x