Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Maraton de Supervizare sistemica cu Alain Cardon

18 ianuarie 2016 - 20 ianuarie 2016

Supervizare sistemica marca Alain Cardon, Master Certified Coach, sustinut la Bucuresti, pe 18-19-20 ianuarie, 2016 

Supervizarea este o forma de formare continua si de autocontrol a calitatii unui coach, prin concentrarea asupra evolutiei practicii acestuia.

Supervizarea de coaching de director, de coaching de echipa si de consultanta are drept obiectiv indrumarea in formare si actiune a practicienilor, prin gestionarea eficienta a activitatii profesionale orientata spre cresterea volumului de vanzari, imbunatatirea activitatii de marketing, stabilirea strategiilor inclusiv strategia financiara, capacitatea de a lucra in retea si in echipa, precum si dezvoltarea competentelor profesionale, creativitate in activitatea de coaching de director, coaching de echipa si consultanta.

Grupul de supervizare:

este o retea de asimilare prin invatare centrata pe practicarea coaching-ului sistemic de director, de echipa si de consultanta,

experimenteaza noi practici si strategii profesionale, prin discutii si, mai ales, prin cunoasterea unor instrumente de coaching sistemic,

stimuleaza, provoaca si asigura dezvoltarea personala a fiecaruia dintre membrii grupului, prin confruntarea pozitiva a diferentelor dintre ei, in spiritul respectului fata de aceasta diversitate.

Participantii beneficiaza de trei zile consecutive de formare si dezvoltare profesionala in care experimenteaza un proces simplu si progresiv care-i ajuta sa-si revizuiasca perceptia asupra limitelor personale si profesionale.

Maratonul de supervizare este acreditat de catre International Coach Federation si asigura 21 ore de training ACSTH si 3 ore de mentoring.

Interesat si vrei sa afli mai multe?  Contactati-ne.  Locurile sunt limitate.

Maiestria in coaching este o arta de a fi

Fiecare ciclu si atelier organizat de Alain Cardon, MCC, si Metasysteme Coaching este conceput astfel incat sa permita fiecarui participant sa-si reevalueze cadrele de referinta, sa-si remodeleze sistemele de credinte si sa-si transforme viziunile asupra vietii, timpului, sanatatii, clientilor, succesului, organizatiilor, echipelor, familiilor, persoanelor si a lor insisi.

Astfel, contextele de invatare depasesc simpla dobandire de cunostinte si de competente, fiind concepute astfel incat sa ofere participantilor posibilitatea unei profunde transformari personale si profesionale.

Detalii

Începere:
18 ianuarie 2016
Se termină:
20 ianuarie 2016
Eveniment Categories:
, ,

Organizator

METASYSTEME COACHING

Custom Design
x