Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

MARATON DE SUPERVIZARE PENTRU MANAGERI SI COACHI SISTEMICI

13 noiembrie 2014 - 15 noiembrie 2014

Grupul METACOACH de supervizare de coaching de director, de coaching de echipa si de consultanta are drept obiectiv indrumarea in formare si actiune a practicienilor confirmati in doua dimensiuni principale:

  dezvoltandu-le competenta profesionala, creativitatea si placerea in „meseriile” de coaching de director, de coaching de echipa si de consultant;

  ajutandu-i sa-si gestioneze mai bine dispozitivul profesional, de exemplu sa-si sporeasca vanzarile, sa-si imbunatateasca marketingul si produsele, sa-si lamureasca strategiile de reusita, relatia cu banii, capacitatea de a lucra in retea si de a coopera cu colegi, de a scrie, de a publica etc.

In aceste doua dimensiuni, in decursul unui ciclu continuu, de minimum un an, grupul de formare si actiune METACOACH-supervizare isi propune sa devina o „retea de asimilare prin invatare” centrata pe practicarea coaching-ului sistemic de director si de echipa si de consultanta.

  • Grupul ramane concret si operational. Asimilarea coaching-ului individual, a coaching-ului de director si a celui de echipa se face in mod practic, prin formare si actiune, si prin modelizarea in situatii de „rodaj”.
  • Grupul este un loc de formare si actiune, de invatare impreuna si de experimentare a noi practici si strategii profesionale, prin discutii si, mai ales, prin impartasirea, prin „modelizare”, a unor instrumente de coaching sistemic de director si de echipa.
  • Grupul dezbate, stimuleaza, provoaca si asigura dezvoltarea personala a fiecaruia dintre membrii lui.
  • Membrii grupului invata sa practice confruntarea pozitiva a diferentelor dintre ei, in spiritul respectului fata de aceasta diversitate.
  • Pentru fiecare coach, grupul este o retea de schimburi interpersonale si de sprijin profesional.

Structura grupului de formare si actiune METACOACH-supervizare este conceputa astfel incat sa permita numeroase aplicatii practice ale Abordarii sistemice la coaching-ul sistemic de director si la coaching-ul de echipa (v. prezentarea amanuntita de mai jos).

CUM:

Participantii vor beneficia de trei zile consecutive de formare si dezvoltare profesionala in care vor experimenta un proces simplu si progresiv care-i va ajuta sa-si revizuiasca perceptia asupra limitelor personale si profesionale.

Bucuresti, 13-14-15 noiembrie, 2014

Trainer: Alain Cardon, Master Certified Coach – The International Coach Federation.

Investitie:      

1.200 EURO/persoana, excl TVA, pentru plata integrala pana la 01/11/2014; sau

1.400 EURO/persoana, excl TVA, pentru plata dupa 01/11/2014 dar inainte de 10/11/2014

Pentru alte detalii si inscriere, contactati  Metasysteme Coaching,

e-mail : raican.carmen@yahoo.com,  telefon 0733 988 678

www.metasysteme-coaching.ro

Detalii

Începere:
13 noiembrie 2014
Se termină:
15 noiembrie 2014
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , ,

Loc de întâlnire

Spatiul pentru eveniment va fi anuntat in timp util participantilor

Organizator

METASYSTEME COACHING

Custom Design
x