Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Lider de succes – diagnoza si directii in managementul echipelor

23 iunie 2012 @ 9:00 - 14:00

230lei

Va invitam la cea de-a doua editie a workshop-ului “Un lider sau lider de success?”. In cadrul atelierului se va realiza, pentru fiecare participant, o analiza a modului de relationare a liderului cu echipa pe care o conduce, evidentiind punctele forte si aspectele care necesita dezvoltare astfel incat fiecare sa fie capabil sa identifice noi modalitati de imbunatatire a provocarilor cu care se confrunta.

Cui se adreseaza: antreprenorilor, managerilor si liderilor de echipe

Intrebari la care vom descoperi impreuna raspunsul:

• care este profilul meu de lider si cum impacteaza relatia mea cu echipa? (instrumentul de diagnoza folosit este aprobat de catre ICF – Federatia Internationala de Coaching)

• ce aspecte din comportamentul meu de sef pot schimba, astfel incat sa creasca performnta echipei mele? (doar 50% din leaderi actioneaza adecvat in 50% din situatii si doar 2% din ei in 90% din situatii )

• care sunt provocarile mele in raport cu echipa si cum pot gasi solutii? (cele mai bune solutii la provocarile noastre se afla in noi)

• cum fac sa vad lucrurile si din alte perspective? (o problema are cel putin 100 fatete; dar trebuie sa ne repozitionam pentru a le vedea)

• cum este eficient sa ma comport cu echipa in fiecare etapa a dezvoltarii ei? (teoria maturizarii proceselor – individ, proiect, echipa, structura organizationala, etc)

• cine mai este raspunzator de performanta echipei mele in afara de mine? (analiza sistemica; abordarea este facuta prin prisma proceselor sistemice care au loc in interiorul si exteriorul unei echipe – de orice tip si la orice nivel ierarhic)

• “trebuie sa rezolv problema cu Ionescu si Popescu pentru ca e clar, din cauza lor lucrurile merg prost”. Oare? Nota: avantajele majore ale antrenarii echipei vs antrenarea punctuala a unor membri.

Workshop-ul va fi moderat de catre doi specialisti in abordare sistemica antrenati de catre Alain Cardon in cadrul scoalii de coaching METASYSTEME: Ruxandra Bulzan – leadership coach Andrei Lascu – team & corporate coach “Sprijinim antreprenorii si managerii sa isi asume obiective provocatoare si sa le atinga, ii ajutam sa eficientizeze activitatea lor si a echipelor pe care le conduc.“

Pentru inscrieri si detalii suplimentare ne puteti contacta la:

0722.579.764 – ruxandra@ruxandrabulzan.ro 

0722.254.810 – getresult@andreilascu.com 

 

 

 

Detalii

Data:
23 iunie 2012
Timp:
9:00 - 14:00
Preţ:
230lei
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Hotel Novotel

Organizator

Ruxandra Bulzan & Andrei Lascu

Custom Design
x