Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

LEADERSHIP deplin – Fii COACH!

22 septembrie 2014

De la ce am pornit…

  • De la experienta de 20 de ani de management, antreprenor, leader si coach. De la nevoia de a aplica in practica toate cunistintele si abilitatile de coaching pentru performanta in echipa
  • “lumea afacerilor nu se pricepe deloc la valorificarea punctelor forte ale oamenilor sai”-MarcusBuckingham
  • Aceasta “condamnare” este indreptata liderilor care nu sunt in masura sa cultive intregul angajament al oamenilor si energiile acestora pentru atingerea obiectivelor corporative. Necesitatea este clara: un loc de munca puternic, vibrant in care managerii sa se implice atat inimile cat și mințile oamenilor si echipelor, sa  utilizeze toate talentele lor pentru a contribui la rezultate de inalta performanța. Multe cercetari recente si carti de specilitate sugereaza ca dezvoltarea unor abilitati de coaching indeplinește aceasta nevoie

Avem doua obiective:

1.Intelege-te ca manager in felul in care interactionezi si iti conduci oamenii. Si intelege care sunt comportamentele de coaching in care te vei descurca usor si care iti vor fi provocarile ca si Manager coach. Profilul de interactiune sociala iti va spune cum vei deveni un Leader deplin.

2.Identifici ariile de similitudini si dezvolti abilitati. Antrenam abilitatile specifice coachingului pentru a le putea aplica in munca ta de zi cu zi.

De ce sa participi la program:

  • Pentru ca iti pune la dispozitie profilul tau de interactiune sociala, nivelul tau de empatie si flexibilitate, modul in care te percep ceilalti si punctele tale tari dar si provocarile pe care le ai in calitate de manager dar si de coach.
  • Pentru ca este o alta abordare (pe langa multitudinea de instrumente in coaching) care a functionat la peste 1 milion de oameni din intreaga lume, acestia reusind sa isi atinga obiectivele mai repede si mai eficient.
  • Pentru a dezvolta accelerat abilitati care sa va faca un bun coach pentru performanta batatorind drumul catre un leadership deplin.

Te asteptam cu drag sa te inscrii sau sa soliciti mai multe informatii. Poti face asta contactand-o pe  Alexandra Fusneica la alexandra.fusneica@mmmconsulting.ro sau +40 728 039 746.

De aici puteti descarca brosura cursului.

 

 

Detalii

Data:
22 septembrie 2014
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , ,

Loc de întâlnire

Va fi comunicata in timp util participantilor

Organizator

MMM Consulting

Custom Design
x