Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Lansarea cartii Scanteia divina in coaching – prezentata de Andreea Marin

18 septembrie 2014

Wisdom Coaching va invita la lansarea in limba romana a best-seller-ului international “Scanteia divina in coaching”, carte care a revolutionat abordarea in industria de coaching la nivel mondial.

Lansarea va avea loc in cadrul unui eveniment prezentat de Andreea Marin, in prezenta autoarei cartii, Betska K-Burr, detinatoare a numeroase premii internationale pentru realizarile sale profesionale.

In cadrul evenimentului, Andreea Marin va acorda premiile castigatorilor campaniei dedicate jurnalistilor si bloggerilor, “Sprijina educatia in liceul tau preferat, cu o poveste de coaching de succes!”, desfasurata in perioada 14 august – 14 septembrie 2014. Campania a avut ca scop popularizarea conceptului de coaching ca si instrument de dezvoltare personala eficient pentru orice categorie de varsta.

RSVP: Irina Andrei – irina.andrei@wisdomcoaching.ro

Wisdom Coaching – aduce in premiera in Romania si in Europa metodele de coaching dezvoltate de compania CLI – Coaching and Leadership International – din Canada. Compania CLI este la baza o firma de cercetare si dezvoltare (R&D) care astazi este cunoscuta pentru dezvoltarea Stiintei pentru Cinetica-Mintii: Power Coaching with Mind-Kinetics®.

Betska K-Burr – este fondatoarea companiei CLI, autoare “best-seller“ si dezvoltatoarea celor mai eficiente instrumente de coaching si leadership pentru care a obtinut premiul „Pride of HR Profession Award” la Congresul Anual de HR (2010).

 

Detalii

Data:
18 septembrie 2014
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Hotel Novotel

Organizator

Wisdom Coaching

Custom Design
x