Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Knowledge Caffe cu Costel Coravu, PCC

4 decembrie 2013

Miercuri, 04 dec 2013 va invitam la Knowledge Caffe cu Costel Coravu, PCC  Costel Coravu

Tema evenimentului va fi: “ Cum sa folosesti corpul pentru echilibru ontologic si emotional – influente in coaching “.

Vom explora impreuna rolul emotiilor si senzatiilor si legatura lor cu modelele de gandire si vom face exercitii cu ajutorul corpului prin intermediul carora sa stimulam conectarea la prezent, echilibrul si centrarea, relatarea la ceilalti si constientizarea de sine.

Knowledge Caffe se adreseaza deopotriva coach-ilor incepatori si experimentati (externi sau interni din cadrul companiilor, de obicei din cadrul departamentelor de Resurse Umane din companiile multinationale), indiferent de formarea fiecaruia, intr-un mediu de lucru in care respectul primeaza si participantii sunt incurajati si provocati sa impartaseasca exemple din situatiile traite si opinii personale, pe o tema prestabilita.

Fiind un schimb periodic de experienta, accesul celor neinitiati dar curiosi este permis si incurajat, existand posibilitatea ca ulterior acestia sa isi aleaga un coach personal dintre cei proaspat cunoscuti sau altii pe care ii considera avand cel mai inalt grad de compatibilitate cu propriile aspiratii.

La inceputul sesiunii, moderatorul – coach roman acreditat sau in curs de acreditare – face o introducere sumara in procedura, prezentand regulile grupului si acordand o atentie binevenita celor neinitiati.

Programul intalnirii:

18:30 – 19:00 Primirea participantilor

19:00 – 19:50 Knowledge Caffe partea I

19:50 – 20:10 Pauza

20:10 – 21:00 Knowledge Caffe partea a II-a
Locul de desfasurare va fi la sediul Avalon Management din str. Teodor Stefanescu nr. 1, sector 3 ( zona Hristo Botev, langa ceainaria “ Aristocats “, in lateralul liceului economic Cretulescu, intrarea este pe o poarta metalica neagra, dupa care se urca la etajul 2 pe scarile din dreapta).

RSVP: contact@coaching-arc.ro
Va rugam confirmati-ne participarea si numarul de prieteni pe care ii aduceti.
Locurile fiind limitate, cererile sunt onorate in ordinea inscrierilor. Taxa de participare: 50 lei / persoana.

Membrii ARC (Acreditati sau Afiliati) cu cotizatia platita la zi beneficiaza de 6 participari gratuite la sesiunile de Knowledge Caffe.

 

Detalii

Data:
4 decembrie 2013
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Sediul Avalon Management

Organizator

Monica Lacramioara Barbulescu

Custom Design
x