Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Knowledge Caffe ARC – Integral Coaching – Cum putem sa ne ajutam clientii sa devina mai fericiti, nu doar mai performanti

30 octombrie 2012 @ 18:30 - 21:00

Integral Coaching – Cum putem sa ne ajutam clientii sa devina
[cu adevarat]
mai fericiti, nu doar mai performanti

 

Raluca Mohanu & Mihai Popa-Radu va invita la un dialog despre Integral Coaching – o metoda holistica de formare si de practica a coachingului.

Fie ca sunteti la inceput de drum sau aveti deja o experienta solida in coaching, probabil v-ati pus intrebari de genul:

  • Cum pot sa ii ajut pe cei care vin la coaching cudorinta de a afla raspunsul la intrebarea “Cine sunt eu cu adevarat?” si/sau “Ce sa fac pentru a da cu adevarat sens vietii mele?”, cand imi e evident ca modele precum SMART, GROW sau ACHIEVE nu imi pot fi suficiente
  • Cum ii pot spune clientului meu cat de mult il apreciez ca om, si pentru ca are curajul sa se schimbe… in conditiile in care, teoretic, in coaching “nu putem oferi feedback”
  • Cum il ajut pe client sa isi observe “punctele oarbe”, sa si le accepte intr-un mod matur si sa il ajut sa lucreze cu ele?
  • Cum sa devin eu insumi/insami o persoana cu adevarat “integrata”, un om ale carui minte, corp si esenta spirituala sunt aliniate intr-un mod profund si autentic
  • Cum pot antrena in demersul de coaching intreaga fiinta a clientului – corp, minte, emotii si spirit- astfel incat sa nu lucrez cu el “doar de la gat in sus”

Integral Coaching va poate oferi raspunsuri pertinente la aceste dileme. Este o abordare in care aprecierea clientului nu este doar incurajata, ci este primul pas obligatoriu in construirea relatiei de coaching. Unde Solutia vine nu atat din indeplinirea obiectivelor, ci din “noua poveste de viata” pe care clientul si-o insuseste si incepe sa o traiasca. In care “tema pentru acasa” a clientului include exercitii de auto-reflectie si exercitii fizice, precum si noi ritualuri zilnice.

Metoda Integral Coaching a fost dezvoltata de catre James Flaherty, MCC, autorul cartii “Coaching – Evoking Excellence in Others” si fondatorul scolii New Ventures West. Ca un preambul la intalnirea noastra din 3- octombrie, va invitam sa il ascultati pentru 10 minute pe James povestind despre Integral Coaching:
http://www.youtube.com/watch?v=27lspmBWZt0&playnext=1&list=PL82359046D4242049&feature=results_video
Cand? 30 octombrie 2012 – intre orele 18:30 si 21:00
Unde? La sediul Mind Master din Strada Alexandru Borneanu nr 2. HARTA

Taxa de participare:
– gratuit pentru membri ARC cu cotizatia platita la zi, in limita celor 6 sesiuni anuale
sau
– 50 RON

INSCRIERE:
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul disponibil AICI

Pentru orice alte detalii, va rugam sa ne contactati la contact@coaching-arc.ro

 

Detalii

Data:
30 octombrie 2012
Timp:
18:30 - 21:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Spatiu evenimente ARC – Sediul Mind MAster

Organizator

Asociatia Romana pentru Coaching

Custom Design
x