Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Knowledge Caffe ARC cu Monica Grigoriu

29 mai 2012 @ 18:30 - 21:00

50lei

 

Knowledge Caffe se adreseaza deopotriva coach-ilor incepatori si experimentati (externi sau interni din cadrul companiilor, de obicei din cadrul departamentelor de Resurse Umane din companiile multinationale), indiferent de formarea fiecaruia, intr-un mediu de lucru in care respectul primeaza si participantii sunt incurajati si provocati sa impartaseasca exemple din situatiile traite si opinii personale, pe o tema prestabilita.

Fiind un schimb periodic de experienta, accesul celor neinitiati dar curiosi este permis si incurajat, existand posibilitatea ca ulterior acestia sa isi aleaga un coach personal dintre cei proaspat cunoscuti sau altii pe care ii considera avand cel mai inalt grad de compatibilitate cu propriile aspiratii.

La inceputul sesiunii, moderatorul – coach roman acreditat sau in curs de acreditare – face o introducere sumara in procedura, prezentand regulile grupului si acordand o atentie binevenita celor neinitiati.

Programul intalnirii:

18:30 – 19:00 Primirea participantilor

19:00 – 19:50 Knowledge Caffe partea I

19:50 – 20:10 Pauza

20:10 – 21:00 Knowledge Caffe partea a II-a

 

RSVP: contact@coaching-arc.ro
Va rugam confirmati-ne participarea si numarul de prieteni pe care ii aduceti.
Locurile fiind limitate, cererile sunt onorate in ordinea inscrierilor.

Membrii ARC (Acreditati sau Afiliati) cu cotizatia platita la zi beneficiaza de 6 participari gratuite la sesiunile de Knowledge Caffe.

 

Detalii

Data:
29 mai 2012
Timp:
18:30 - 21:00
Preţ:
50lei
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Organizator

Asociatia Romana pentru Coaching

Custom Design
x