Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

KNOWLEDGE CAFFE

27 martie 2012 @ 18:30 - 21:00

50lei

Knowledge Caffe se adreseaza deopotriva coach-ilor incepatori si experimentati (in formare sau interni din cadrul companiilor, de obicei din cadrul departamentelor de Resurse Umane din companiile multinationale), indiferent de formarea fiecaruia, intr-un mediu de lucru in care respectul primeaza si participantii sunt incurajati si provocati sa impartaseasca exemple din situatiile traite si opinii personale, pe o tema prestabilita.

Fiind un schimb periodic de experienta, accesul celor neinitiati dar curiosi este permis si incurajat, existand posibilitatea ca ulterior acestia sa isi aleaga un coach personal dintre cei proaspat cunoscuti sau altii pe care ii considera avand cel mai inalt grad de compatibilitate cu propriile aspiratii.

 

La inceputul sesiunii, moderatorul – coach roman acreditat sau in curs de acreditare – face o introducere sumara in procedura, prezentand regulile grupului si acordand o atentie binevenita celor neinitiati.

 

Programul intalnirii:

18:30 – 19:00 Primirea participantilor

19:00 – 19:50 Knowledge Caffe partea I

19:50 – 20:10 Pauza

20:10 – 21:00 Knowledge Caffe partea a II-a

Sunt competente pe care ni le dorim. In spatele acestor competente se gaseste un mod de gandire, o raportare a noastra la mediu care determina un set propriu de comportamente. Vom discuta in intalnirea noastra in ce masura aceste comportamente pot determina o imbunatatire a performantei profesionale si nu numai.

Paul Adrian Costin (inginer, economist, MBA), Managing Partner la Avalon Management, specialist în optimizarea performanței profesionale prin consultanță și coaching cognitiv-comportamental.
14 ani de experiență în management, 7 ani de experiență în training și consultanță, practica coaching executiv si organizational din 2008.
Din 2011 este membru al echipei Coaching Support Group Bucuresti Noble Manhattan

RSVP: contact@coaching-arc.ro
Va rugam confirmati-ne participarea si numarul de prieteni pe care ii aduceti.
Locurile fiind limitate, cererile sunt onorate in ordinea inscrierilor.

Membrii ARC (Acreditati sau Afiliati) cu cotizatia platita la zi beneficiaza de 12 participari gratuite,  din care:

  • 6 la sesiunile de Intervizare si
  • 6 la sesiunile de Knowledge Caffe.

Detalii

Data:
27 martie 2012
Timp:
18:30 - 21:00
Preţ:
50lei
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Organizator

Asociatia Romana pentru Coaching

Custom Design
x