Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Introducere in Power Coaching pentru corp, minte si suflet cu Betska K-Burr

25 septembrie 2014

Wisdom Coaching/CLI Romania va invita pe 25 septembrie 2014, ora 19:00, hotel Novotel, sala Lyon, la workshopul  „Introducere in Power Coaching pentru corp, minte si suflet”. In cadrul acestuia veti afla mai multe despre metodele Power Coaching with Mind Kinetics, cele mai avansate metode de coaching din lume, direct de la cea care le-a dezvoltat, Betsksa K Bur, Accredited Master Coach (IIC&M).

Betska K-Burr va prezenta o serie de metode avansate de dezvoltare personala prin

COACHING, fundamentate pe descoperiri in neurologie si biologie celulara. Veti primi o metodologie de coaching pe care o veti putea folosi ulterior.

5 beneficii pe care le aduce coachingul avansat PCMK:

  • Inlocuirea tiparelor negative de gandire subconstiente cu unele pozitive, ceea ce determina schimbari pozitive permanente, pentru o evolutie personala

majora.

  • Singura metoda care aliniaza constientul, subconstientul si supraconstientul (sau mintea de geniu), pentru indeplinirea obiectivelor.
  • Indepartarea rapida a blocajelor si a barierelor mentale subconstiente care ne impiedica sa ne traim viata pe care o dorim.
  • Ofera instrumente de self-coaching, care pot fi practicate individual,de fiecare persoana.
  • In cazul celor care sunt parinti, cresterea copiilor sub semnul unor principii si valori sanatoase, care sa ii ghideze in viata.

Primele 50 de persoane care se inscriu la eveniment beneficiaza de intrare gratuita. Pentru urmatoarele inscrieri costul workshopului este de 250 ron.

RSVP: Irina Andrei – irina.andrei@wisdomcoaching.ro/ 0749 025 036

***

Wisdom Coaching/CLI Romania– aduce in premiera in Romania si in Europa metodele de coaching dezvoltate de compania CLI – Coaching and Leadership International – din Canada. Compania CLI este la baza o firma de cercetare si dezvoltare (R&D) care astazi este cunoscuta pentru dezvoltarea Stiintei pentru Cinetica-Mintii: Power Coaching With Mind-Kinetics

Betska K-Burr – este fondatoarea companiei CLI, autoare „best-seller” si dezvoltatoarea celor mai eficiente instrumente de coaching si leadership pentru care a obtinut premiul „Pride of HR Profession Award” la Congresul Anual de HR (2010).

 

Detalii

Data:
25 septembrie 2014
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Hotel Novotel

Organizator

Wisdom Coaching

Custom Design
x