Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Introducere in Coaching cu Gerard O’Donovan

12 iunie 2013 @ 9:00 - 17:00

120lei
Vrei sa afli cum poti deveni un Coach Profesionist acreditat?
Vrei sa afli tot ce este necesar depre Coaching, despre cum poate transforma vieti si sa sa experimentezi tehnici de coaching cu ajutorul coach-ilor acreditati?
Vrei sa inveti tehnici de coaching pe care sa incepi sa le folosesti imediat?
Gerard  principal 2
Daca raspunsul tau la cele de mai sus este DA, raspunsul nostru este: “Cunoaste-l pe Gerard” in cadrul evenimentului “Introducere in Coaching” – 12 iunie Bucuresti –Hotel Golden Tulip – Calea Victoriei
Gerard O’Donovan, care gazduieste acest eveniment este recunoscut ca unul dintre speaker-ii motivationali si inspirationali de top din lume si suntem convinsi ca va va face placere sa il ascultati.
Astfel, va asteptam alaturi de noi, sa experimentati avantajele puse la dispozitie de Noble Manhattan, una din scolile de coaching de top din Europa.
Pe langa valoroasele tehnici de coaching, Gerard va va prezenta si istoria si viitorul coaching-ului si rezultatele ce pot fi atinse prin intermediul lui. Deasemenea, Gerard va va arata si cum putem sa va ajutam in construirea si imbunatatirea practicii de coaching odata ce primiti acreditarea.
Evenimentul este certificat, urmand la ca la finalul zilei sa primiti un certificat de participare.Investitia din aceasta zi este de doar 120 de ron. In acest pret, puteti veni insotiti de un prieten daca doriti, fara nici un cost suplimentar.
Pentru a va rezerva locul click aici sau o puteti contacta pe Irina Toma pe email la irina.toma@noble-manhattan.com sau telefon: 0724 190 927.
Data limita pentru inscrieri: 10 iunie 2013Eveniment gazduit de
Noble Manhattan Coaching
si
Insitutul International de Coaching

Detalii

Data:
12 iunie 2013
Timp:
9:00 - 17:00
Preţ:
120lei
Eveniment Categories:
, ,

Loc de întâlnire

Hotel Golden Tulip

Organizator

Noble Manhattan Coaching

Custom Design
x