Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Intervizare ARC cu Rodica Obancea

19 iunie 2012 @ 17:30 - 21:00

150lei

 

Intervizarile se adreseaza deopotriva coach-ilor incepatori si experimentati (in formare sau interni din cadrul companiilor, de obicei din cadrul departamentelor de Resurse Umane din companiile multinationale), indiferent de formarea fiecaruia, intr-un mediu de lucru in care respectul primeaza, mediu care ii poate modela dar in acelasi timp poate fi modelat de acestia si in care coachingul este exersat dincolo de conceptele teoretice.

Participantii sunt rugati sa vina pregatiti cu aspiratii, ambitii sau probleme reale.

Fiind un antrenament deschis al profesionistilor in coaching, accesul celor neinitiati dar curiosi este permis si incurajat, existand posibilitatea ca ulterior acestia sa isi aleaga un coach personal dintre cei proaspat cunoscuti sau altii pe care ii considera avand cel mai inalt grad de compatibilitate cu propriile aspiratii.

La inceputul sesiunii, supervizorul – coach roman acreditat international – face o introducere sumara in procedura, prezentand regulile grupului si acordand o atentie binevenita celor neinitiati, dupa care in timpul celor 3 ore de practica, aveti ocazia sa fiti atat clienti cat si coachi, in functie de alegerea voastra si a celorlalti colegi si sa primiti lamuriri la intrebari care va framantau de mult timp.

Fiecare secventa de lucru este urmata de o sesiune de feed-forward / alte optiuni oferite deopotriva de participanti si de catre supervizor.

Programul intalnirii:

17:30 – 18:00 Primirea participantilor

18:00 – 19:15 Intervizare partea I

19:15 – 19:30 Pauza

19:30 – 20:45 Intervizare partea a II-a

20:45 – 21:00 Care sunt deciziile pe care le iau pentru a-mi rafina abordarea in coaching ?

Contam pe punctualitatea dumneavoastra pentru a incepe si a termina la timp.

Inscriere: Pentru a savura in direct rafinamentul acestor antrenamente, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@coaching-arc.ro , mentionand data/datele la care doriti sa participati. Pentru a asigura buna functionare a grupului numarul maxim de participanti este de 20 persoane, iar cererile vor fi onorate in ordinea inscrierilor.

Taxa de participare: 150 lei / persoana.

Membrii ARC (Acreditati sau Afiliati) cu cotizatia platita la zi beneficiaza de 6 participari gratuite la   sesiunile de Intervizare.

 

Detalii

Data:
19 iunie 2012
Timp:
17:30 - 21:00
Preţ:
150lei
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Organizator

Asociatia Romana pentru Coaching

Custom Design
x