Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Coaching Fundamentals & Empowering Leader

16 ianuarie 2023 - 17 ianuarie 2023

coaching-metasysteme-coaching

Coaching Fundamentals & Empowering Leader Seria 40-a BUCHAREST and ONLINE

Program de formare si dezvoltare profesionala si personala marca Alain Cardon, Master Certified Coach, sustinut  la Bucuresti si online.

Programul de formare profesionala si personala Fundamentele Coachingului  reprezinta un instrument complet de formare si dezvoltare care se adreseaza atat incepatorilor in acest domeniu de activitate cat si coach-ilor deja atestati in diverse sisteme de formare si care resimt nevoia unor antrenamente pentru dezvoltare.

Prin setul de aplicatii structurate pe probleme cheie si exercitii practice supervizate, programul se adreseaza tuturor celor care doresc sa foloseasca efectiv si eficient instrumente de comunicare performante in activitatea lor.

Participantii invata intr-un cadru in care abordeaza situatii intalnite in viata si activitatea de zi cu zi, concentrandu-se pe dobandirea tehnicilor de comunicare si a deprinderilor de coaching prin lucrul supervizat pe subechipe, urmat de debriefing si fixarea instumentelor care ajuta la exersarea efectiva a tehnicilor esentiale de coaching.

Coaching Fundamentals & Empowering Leader Seria 40-a BUCHAREST and ONLINE
Part 1: January 16-17 2023, In Bucharest, Establishing the coaching relationship / „Tacerea si Ascultarea”
Part 2: February 13-14, 2023– Online – Changing perspectives / „Arta de a pune intrebari”
Part 3:March 20_21, 2023 – Online – Establishing coaching contracts and agreements / “ Contractarea”
Part 4: April 17-18, 2023, -Bucharest – Systemic Coaching perspectives / “Abordarea sistemica”
Supervision day –April 19, 2023

Pentru mai multe detalii sau inscrieri, va rugam sa consultati siteul: https://www.metasysteme-coaching.eu/english/dates-locations-and-prices/1646/bucharest-systemic-coaching-et-leadership-fundamentals/

 

Maiestria in coaching este o arta de a fi

Fiecare ciclu si atelier organizat de Alain Cardon, MCC, si Metasysteme Coaching este conceput astfel incat sa permita fiecarui participant sa-si reevalueze cadrele de referinta, sa-si remodeleze sistemele de credinte si sa-si transforme viziunile asupra vietii, timpului, sanatatii, clientilor, succesului, organizatiilor, echipelor, familiilor, persoanelor si a lor insisi.

Astfel, contextele de invatare depasesc simpla dobandire de cunostinte si de competente, fiind concepute astfel incat sa ofere participantilor posibilitatea unei profunde transformari personale si profesionale.

 

 

Detalii

Începere:
16 ianuarie 2023
Se termină:
17 ianuarie 2023
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , , , , ,

Organizator

METASYSTEME COACHING

Custom Design
x