Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Eveniment CSG Bucuresti – Transa Generativa cu Ramona Gherasim si Ana Maria Stefanescu

11 februarie 2016

Pe 11 februarie 2016 evenimenul lunar Coaching Support Group Bucureşti le are invitate pe Ramona Gherasim și Ana Maria Ștefănescu care vor vorbi despre transa generativă.

Ramona Gherasim este psiholog, coach și formator NLP, cu experiență de 10 ani în domeniul creșterii și dezvoltării umane, iar Ana Maria Ștefănescu este dream teacher, terapeut transpersonal, master practitioner NLP și formator autorizat, cu o experiență de peste 9 ani în training și în domeniul dezvoltării personale în general. Împreună cu invitatele noastre vom aborda în cadrul întâlnirii de joi o temă despre transa generativă.

Conform lui Stephen Gillian, transa generativă este diferită semnificativ de ideea tradițională despre transă prin care o persoană pierde controlul, focusându-se în schimb asupra potențialului transei de a ridica nivelul conștiinței la niveluri mai înalte de creativitate.”

Transa generativă poate fi aplicată cu succes de către coachi, terapeuți, traineri, educatori, profesori, părinți, psihologi și psihoterapeuți, și oricine este interesat de dezvoltarea și evoluția personală, indiferent de profesia practicată.

Împreună cu invitatele CSG Bucureşti veţi putea afla răspunsuri la întrebări precum:

  • Cum îți creezi viața astfel încât să trăiești cu sens și să evoluezi?
  • Când nimic nu mai funcționează în viața ta, cum faci să eliberezi ceea ce nu-ți mai folosește pentru a te reconecta cu spațiul de pace și reîntregire?
  • Din acest spațiu de reîntregire, cum creezi noi realități vindecătoare și generatoare de noi posibilități?

Citeste aici mai multe despre tema evenimentului.

Înregistrarea se face doar pe baza de înscriere prin formularul de participare şi implică un cost de 30 lei! Numarul de locuri este limitat.

****

11 februarie 2016, 18:30-21:00

Fitceainaria SanThe, Strada Lipscani, Nr 104, Bucureşti (lângă biserica Sf Gheorghe)

Înscriere aici.

****

Despre Coaching Support Group Bucureşti

Cu o vechime de peste cinci ani, grupul lunar de coaching este iniţiativa şcolii de coaching Noble Manhattan de a oferi un mediu de suport şi practică celor care vor să experimenteze şi să fie în contact cu o comunitate de oameni pasionaţi şi interesaţi de domeniul coaching-ului. Grupul se adresează practicanţilor de coaching: persoane care urmează o formare în coaching, au finalizat deja o şcoală de coaching, celor care vor să afle mai multe despre coaching sau sunt interesaţi de dezvoltarea profesională & personală.

www.coachinginbucuresti.ro

csgbucuresti@gmail.com

 

Detalii

Data:
11 februarie 2016
Eveniment Categories:
, ,

Custom Design
x