Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Eveniment CSG Bucuresti – Traieste o viata armonioasa

10 martie 2016

În luna martie 2016, echipa Coaching Support Group Bucureşti a invitat-o la evenimentul lunar pe Adriana Radu, coach și consultant transformațional. Suntem invitaţi să aflăm  ce să facem atunci când ne lovim în viață de situații neașteptate, în care așteptările ne sunt înșelate, suntem scoși din zona de confort.

Reacția noastră la neprevăzut variază de la frică și anxietate la furie, frustrare, tristețe, durere. Tot acest amalgam de emoții are un efect negativ asupra stării noastre psihice și fizice ducând până la depresie, afectarea relațiilor personale sau chiar somatizare. Iată câteva din întrebările prin care Adriana Radu îi va prova pe participanţi:

  • Dar dacă emoțiile negative ar putea fi folosite pentru a avansa în evoluția noastră personală?
  • Cum am putea să avem o altă percepție a acestor emoții?
  • Cum le putem folosi în avantajul nostru?

Citeste aici mai multe despre tema evenimentului.

Adriana Radu este coach și consultant transformațional. Fiind pasionată de well-being abordarea ei îmbină evoluția cognitivă cu cea spirituală.  Lucrând în special în mediul de business, Adriana sprijină managerii să conștietizeze laturile lor emoțională și spirituală care intervin într-un proces de decizie și de schimbare. Ea consideră că dezvoltarea personală nu poate avea loc fără o abordare holistică a omului: mental, sufletește și spiritual.  “Viața nu este despre a avea dreptate ci despre a avea un sens, nu este despre a fi fericiți, ci despre a trăi în armonie cu noi înșine. este ceea ce o ghidează pe Adriana. Află mai multe aici.

Înregistrarea se face doar pe baza de înscriere prin formularul de participare şi implică un cost de 30 lei! Numarul de locuri este limitat.

****

10 martie 2016, 18:30-21:00

SanThe Fitoceainărie, Strada Lipsani,  Nr 104(zona Biserica Sf Gheorghe) Bucureşti

Înscriere aici.

****

Despre Coaching Support Group Bucureşti

Cu o vechime de peste cinci ani, grupul lunar de coaching este iniţiativa şcolii de coaching Noble Manhattan de a oferi un mediu de suport şi practică celor care vor să experimenteze şi să fie în contact cu o comunitate de oameni pasionaţi şi interesaţi de domeniul coaching-ului. Grupul se adresează practicanţilor de coaching: persoane care urmează o formare în coaching, au finalizat deja o şcoală de coaching, celor care vor să afle mai multe despre coaching sau sunt interesaţi de dezvoltarea profesională & personală.

www.coachinginbucuresti.ro

csgbucuresti@gmail.com

 

 

Detalii

Data:
10 martie 2016
Eveniment Categories:
, ,

Custom Design
x