Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Eveniment CSG Bucuresti – Relatia de cuplu. Provocări și noi perspective

15 octombrie 2015

În luna octombrie, la întâlnirea Coaching Support Group București se va discuta despre “Relația de cuplu. Provocări și noi perspective”, fiind invitată chiar leaderul comunității, Cristina Eremia.

Aceasta temă a fost aleasă pentru că în viața fiecăruia dintre noi relația ocupă un loc important. Preocuparea pentru relația de cuplu, ca şi pentru lipsa acesteia, sunt lucruri care ne influențează din plin deciziile, comportamentul şi stările pe care le trăim zi de zi.

Așadar, dacă ești interesat/ă să ştii ce provocări pot apărea într-o relație, dacă vrei să înțelegi care sunt etapele creării și disoluției cuplului și ce poți face pentru a avea relația de cuplu pe care o dorești, îți recomandăm evenimentul CSG București, din 15 octombrie.

Se va vorbi despre:

  • Întâlnirea – filtre de atracție/ respingere
  • Alegerea și atașamentul – criterii de similitudine/ complementaritate, Animus & Anima
  • Viața în doi – roluri și granițe sănătoase, gestionarea rănilor și conflictelor, negocierea spațiului comun (fizic și psihologic), influența modelelor parentale
  • Separarea – travaliul de doliu, reconstrucția granițelor și identitații personale

Cristina Eremia este Relationship & Career Coach cu formare in NLP Coaching, Gestalt Organizațional, Art terapie Phronetik, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației in 2003.  Are peste 11 ani experiență de lucru în domeniul resurselor umane, în consultanță și multinaționale, coordonând procese de dezvoltare organizațională, training, evaluare, recrutare, talent management. Practică life coaching și organizațional din 2008, cu focus pe dezvoltarea carierei, eficientizarearelației manager-echipă, optimizare relațională.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare și implică un cost de 30 lei! Numărul de locuri este limitat.

****

15 octombrie 2015, 18:30-21:00

SantThe Fitoceainarie, Strada Lipscani, Nr 104

Inscriere aici.

 

Custom Design
x