Loading Evenimente

« All Evenimente

 • This eveniment has passed.

Eveniment CSG Bucuresti – 7 povesti adevarate despre vanzarea de servicii

9 iulie 2015

De ce un specialist trebuie sa stie sa vanda?

Te invitam joi, 9 iulie, la un nou eveniment Coaching Support Group Bucuresti, pentru 7 povesti adevarate despre vanzarea serviciilor de coaching, training si consultanta.

Alaturi de ceilalti participanti si de invitatul evenimentului, Dragos Ion (Managing Partner la iD learning), vei putea discuta adresa intrebari si vorbi despre 7 puncte importante in vanzarea serviciilor tale:

 1. Stabiliriea intalnirilor si pregatirea lor. Cat conteaza sa fii vanzator si cat sa fi consultant/expert?
 2. Introducere in „meeting”!
 3. Ce contine o intalnire in care ceea ce poti sa oferi sunt servicii de consultanta, traininguri/programe de dezvoltare si servicii de coaching? Cat trebuie sa fii coach, consultant sau trainer?
 4. Cum identifici nevoi organizationale si cum validezi ca nu sunt doar in mintea ta? Ne permitem sa vindem oricui sau doar celor care au nevoie? Cat e despre „a vinde” si cat despre „a cumpara”?
 5. Cum propui solutii in care ai incredere 1000%  ?
 6. De ce o parte din finalizarea vanzarii sau incheierea unui contract se face la inceput?
 7. Legatura dintre: autenticitate, relatie, unicitate!

Cat de unic e continutul si cat de autentic e cel ce il livreaza?

Cum castigi incredere cu o guma de mestecat?!

Citeste aici mai multe despre tema evenimentului.

Dragos Ion este este trainer, senior consultant, coach si manager. Ii place sa spuna ca este si fotograf pasionat si talentat. In mediul de business are peste 20 de ani de experienta profesionala in vanzarea de servicii si bunuri, din care 14 ani in livrarea de programe de training catre middle si top management, in construirea si livrarea de solutii, in sustinerea si cresterea vanzarilor. De peste 10 ani este Managing Partner la iD learning (servicii de training, coaching, consultanta si evaluare). Mai multe despre Dragos aici.

Programul evenimentului:

 • 18:30-18:45  Inregistrarea participatilor in cadrul evenimentului. Networking.
 • 18:45-19:00  Prezentarea invitatului si echipei
 • 19:00-20:00  Sesiune de discutii alaturi de Dragos Ion
 • 20:00-20:15  Networking
 • 20:15 -21:00  Grup Master Mind

Inregistrarea se face doar pe baza de inscriere prin formularul de participare si implica un cost de 30 lei! Numarul de locuri este limitat. Inregistrarea se poate face aici.

Adresa: Cafe D’Arthe, Popa Nan, 7. Harta aici.

Cu o vechime de peste cinci ani in Romania, evenimentul lunar organizat de Coaching Support Group Bucuresti este o initiativa a scolii de coaching Noble Manhattan. Grupul se adreseaza practicantilor de coaching (persoane care urmeaza o formare in coaching sau au finalizat deja o scoala de coaching), dar si celor care vor sa afle mai multe despre coaching, sunt interesati de dezvoltarea personala sau vor sa beneficieze de o sedinta de coaching gratuita si sa participe la grupurile MasterMind.

 

 

Loc de întâlnire

Cafe D’Arthe

Custom Design
x