- This eveniment has passed.
Diagnoza Individuala, a Echipei si a Organizatiei
12 aprilie 2018 - 13 aprilie 2018
Eveniment Navigation
seminar sustinut de
Alain Cardon, Master Certified Coach
International Coach Federation
Bucuresti, 12+13 aprilie 2018
Doua zile intensive, de teorie si practica in analiza si diagnoza tiparelor din perspectiva sistemica, printr-o metoda aplicabila atat individului, echipei cat si organizatiilor. Acest important si util instrument de coaching, schimba intelegerea modului in care oamenii, echipele si organizatiile difera, cum se reconfigureaza in mod natural, se dezvolta si devin puternice. Cum pot tipare si forme similare sa caracterizeze toate sistemele? Care sunt mecanismele prin care toate sistemele -individuale, colective, particulare, profesionale, sociale si police- cresc, evolueaza, se dizolva, se transforma, se modifica, se reconfigureaza in timp?
Agenda:
– O intelegere clara a propriului profil: potentialul personal, precum si provocarile pe care le intampinati in rolul de membru al unei echipe, de manager, coach sau consultant. Cunoastrea de sine este extrem de importanta in interactiunea cu ceilalti.
– O mai buna intelegerea a echipelor privite ca realizatoare de performante si ca sisteme de management al proiectelor, precum si a rolului central pe care acestea il joaca in organizatii.
– O intelegere clara a fazelor de dezvoltare ale unei echipe, si cum sa sustineti fiecare faza pentru atingerea performantei maxime.
– O intelegere mai profunda a patru culturi organizationale principale si tiparele lor cheie: cum sa va adaptati modul de coaching si strategiile de management pentru a asista fiecare cultura sa se dezvolte la potentialul sau maxim. Cum insotesti schimbarea culturala?
– Un instrument sistemic online pentru a insoti indivizii si echipele in timp ce isi diagnosticheaza profilul si isi definesc potentialul. Acest instrument este esential in procesul de coaching al echipei.
– Conexiuni cu alte modele de management, cum ar fi Blake si Mouton, Hersey si Blanchard, “Process Communication” (Taïbi Kahler), modele de gestionarea timpului, modele motivationale, modele etnologice, etc.
– O introducere in teoria sistemica si cum se aplica in conducere, managementul proiectelor, dezvoltarea organizationala, coachingul de echipa si organizational.
Programul este conceput si dezvoltat pe parcursul a mai multor ani de practica de exceptie de catre Alain Cardon, MCC (Master Certified Coach) bine-cunoscut specialist in coachingul de echipa si in indrumarea organizatiilor multinationale si multiculturale aflate in tranzitie, precum si formator de coachi de excepti. Este predat personal, in limba engleza, de dl Cardon.
Programul este certificat de catre International Coach Federation ca fiind ACSTH (ie Approved Coach Specific Training Hours) si este conceput si dezvoltat pe parcursul mai multor ani de practica de exceptie a domnului Alain Cardon, MCC ICF, bine-cunoscut specialist in coachingul de echipa si in indrumarea organizatiilor multinationale si multiculturale aflate in tranzitie.
Seminarul se adreseaza antreprenorilor, liderilor, directorilor si managerilor, conducatorilor de echipe, consultantilor, coachilor, formatorilor si specialistilor in resurse umane, tuturor celor care vor sa se cunoasca mai bine precum si sa-si cunoasca si sa-si inteleaga mai bine membrii echipei cu care interactioneaza.
Pentru participarea este necesara cunoasterea notiunilor de baza de management si de limba engleza.
Se recomanda pregatirea preliminara pentru acest seminar prin completarea online a Self-Coaching Journey .
Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati siteul nostru (www.metasysteme-coaching.ro ) sau sa ne contactati pe e-mail: raican.carmen@yahoo.com sau mobil 0733 988 678.
Maiestria in coaching este o arta de a fi
Fiecare ciclu si atelier organizat de Alain Cardon, MCC, si Metasysteme Coaching este conceput astfel incat sa permita fiecarui participant sa-si reevalueze cadrele de referinta, sa-si remodeleze sistemele de credinte si sa-si transforme viziunile asupra vietii, timpului, sanatatii, clientilor, succesului, organizatiilor, echipelor, familiilor, persoanelor si a lor insisi.
Astfel, contextele de invatare depasesc simpla dobandire de cunostinte si de competente, fiind concepute astfel incat sa ofere participantilor posibilitatea unei profunde transformari personale si profesionale.