Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Dezvoltarea echipelor, organizatiilor si Leaderilor folosind Eneagrama

26 noiembrie 2012 @ 18:30 - 21:30

  
EnneaGroup vă invită Luni 26 Noiembrie la prezentarea ‘Dezvoltarea echipelor, organizațiilor și Leaderilor folosind Eneagrama’ cu Ginger Lapid-Bogda Ph.D. de la ‘Enneagram in Business’.Ginger Lapid-Bogda va prezenta liderilor și specialiștilor HR aplicațiile Eneagramei în dezvoltarea organizațională.

De ce ai folosi Eneagrama în organizația ta ? Cum se poate integra sistemul Eneagramei la diverse nivele organizaționale ? 

Deoarece Eneagrama este trans-culturală şi foarte precisă, utilizarea ei în timpurile moderne a crescut dramatic pe toate continentele. Pe lângă utilizarea ei în domeniul dezvoltării personale, pentru deschiderile și salturile pe care le produce oamenilor, organizații de pe întregul mapamond folosesc Eneagrama în diferite aplicații pentru afaceri. Majoritatea organizațiilor încep să utilizeze Eneagrama pentru a crește inteligența emoțională, să creeze o cultură ce încurajează feedbackul, să îmbunătățească comunicarea, să gestioneze eficient conflictele și să dezvolte abilitățile de Leadership. Ulterior ei ajung să extindă aplicarea Eneagramei în crearea de echipe de mare performanță, îmbunătățirea performanței în vânzări, dezvoltarea de competețelor de leadership ale secolului 21 și crearea unei culturi organizaționale a angajamentului și a responsabilității. Mai mult decât o tipologie a personalităților, Eneagrama este de fapt, o hartă profundă a conștienței umane care luminează cele nouă arhitecturi diferite ale personalităţii umane. 

Eneagrama este de asemenea, sistemul cel mai puternic şi practic disponibil pentru creșterea inteligenței emoționale, (inteligenţa intra-personală și inter-personală) cu perspective ce pot fi folosite pentru dezvoltarea personală şi profesională. Pe lângă faptul că Eneagrama este foarte precisă în a descrie modul în care o persoana din fiecare tipologie gândeşte, simte şi se comportă, ea oferă şi explicaţia tendinţelelor ascunse şi a motivaţiilor pentru aceste tipare comportamentale. De asemenea, ea oferă activităţi și practici precise de dezvoltare adaptate nevoilor specifice celor nouă tipuri în parte. Eneagrama și aplicațiile organizaționale ale acesteia se folosesc în peste 20 de țări și începe să fie recunoscută ca o abordare de vârf în dezvoltarea organizațională.
 
Ginger Lapid-Bogda PhD este o personalitate recunoscută în întreaga lume în domeniul aplicării Eneagramei în organizații. Autoarea a 4 cărți despre Eneagramă și afaceri – Bringing Out the Best in Yourself at Work, What Type of Leader Are You?, Bringing Out the Best in Everyone You Coach, and The Enneagram Development Guide – ea este consultant pentru companii din ‘Fortune 500′ și formează traineri în domeniul resurselor umane pe toate continentele. Ginger va veni la București pentru a sustine un program internațional de coaching în Europa ‘Coaching folosind Eneagrama’, între 27 noiembrie și 1 decembrie 2012. 
 
Amănunte despre Ginger Lapid-Bogda și despre activitatea ei în domeniul dezvoltării organizaționale și a aplicării Eneagramei găsiți la theenneagraminbusiness.com.
 
 

 

 

Detalii

Data:
26 noiembrie 2012
Timp:
18:30 - 21:30
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

RIN Grand Hotel

Organizator

EnneaGroup

Custom Design
x