Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

DEVINO CINE VREI SA FII – Fa o schimbare de viata, nu doar o lista de rezolutii!

19 februarie 2014

VREI SA INCEPI NOUL AN IN CEL MAI BUN MOD? 

Înscrie-te chiar acum pe lista de priorități a programului de MasterMind  “DEVINO CINE VREI SA FII”

Devino_site

Au trecut deja câteva zile de cand am intrat in Noul An. Presupun că ți-ai făcut promisiuni si rezoluții pentru 2014 si încă simți entuziasmul si voința de a trece la acțiune.

Poate că ai început deja: o nouă dietă, antrenamentul la sală, ordine în activități si lucruri, un nou mod în care îți administrezi banii, etc. Ce se va intampla după o săptămână sau două?  Oare vei pierde, ca si in ceilalți ani, elanul si voința si te vei întoarce la vechile obiceiuri? Te vei simți dezamăgit, pentru că ți-ai făcut speranțe care deja se năruie?

TE ROG, nu face asta! Gândeste-te la Noul An ca la capitolul din viața ta în care incepi să gândesti, să te comporți si să acționezi în modul în care ți-ai dorit totdeauna.

DECIDE ca acum să reusesti, pentru că vei face ceva diferit: iți vei indrepta focusul spre un nivel mai profund al ființei tale: MINTEA, Creatorul TUTUROR experiențelor tale de viață.

Asadar, dacă esti gata să faci din 2014 anul în care te eliberezi de tot felul de frici, confuzii si obiceiuri care te-au împiedicat să-ți trăiesti viața asa cum ți-ai fi dorit, am pentru tine un program genial. Este un program de MasterMind pe care l-am dezvoltat pentru a veni în ajutorul tău si a celor ca tine. El iți va aduce schimbări majore în viață, atât pe plan personal cât si profesional.

Înscrie-te chiar acum pe lista de priorități a programului de MasterMind: 

“DEVINO CINE VREI SA FII”

Numărul de locuri pentru acest curs, care îți va schimba viața, este limitat.

Te invit, ca impreună, să facem din anul 2014 ANUL CHEIE către o viață mai bună!

Află mai multe informații si înscrie-te chiar astăzi la tel.: +40 733266475 sau e-mail: coaching@irinakuhlmann.com

 

 

Detalii

Data:
19 februarie 2014
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , ,

Custom Design
x