Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Cursul de Supervizare in Coaching – Masterclass cu Gerard O’Donovan

15 noiembrie 2013

Program complet de supervizare a grupului si de mentorat creat in mod implicit pentru profesionistii din zonele coachingului executiv si al coachingului de echipa si totodata pentru cei impilicati in procesul de coaching individual. Masterclasele de Coaching supervizate, desfasurate exclusiv prin Noble Manhattan Coaching, sub indrumarea fondatorului sau Gerard O’Donovan, ofera supervizare de grup/antrenament pentru co-formare intr-un mediu bazat pe colaborare si invatare.

Masterclasele de Coaching supervizate pentru co-formare intr-un mediu bazat pe colaborare si invatare, permit participantilor sa dezvolte abilitati atat pentru coaching executiv cat si pentru master coaching de echipa intr-un ritm propriu.
In vederea asigurarii unei reprezentari reale a unei relatii de coaching, masterclasele vor fi sustinute pe parcursului unui ciclu de 10 zile; o data pe luna, pe parcursul unui an, incepand cu luna octombrie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment va invitam sa o contactati pe Irina Toma pe email la irina.toma@noble-manhattan.com sau la telefon 0724 190 927.

Gerard  principal 2

Detalii

Data:
15 noiembrie 2013
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
,

Loc de întâlnire

Organizator

Unnamed Organizer

Custom Design
x