Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Cubes exercise and Risk Management

14 iunie 2012 @ 9:00 - 15 iunie 2012 @ 18:00

660lei

Două zile consecutive de formare, pentru un grup de maximum 20 de participanţi (coaching individual şi de echipă, consultant şi formator).

  • Jocul cu cuburi în coaching şi în formare, în scopul definirii şi atingerii obiectivelor individuale şi de echipă.
  • Jocul cu cuburi în coaching-ul individual sau de echipă şi în formare, în scopul tratării unor percepţii asupra limitelor profesionale şi a „fricii de a câştiga” sau de a reuşi.
  • Jocul cu cuburi în coaching şi în formare, în scopul de a-i învăţa pe participanţi să se folosească de moştenirea personală şi colectivă (şi nu să lupte împotriva ei).
  • Jocul cu cuburi în coaching şi în formare, în scopul identificării propriilor capacităţi de competiţie (utile şi dăunătoare).
  • Jocul cu cuburi în coaching şi în formare, în scopul determinării propriului model de reuşită şi de satisfacţie, ca director şi ca echipă.
  • Jocul cu cuburi în coaching-ul individual sau de echipă şi în formare, în scopul deprinderii obişnuinţei de a lucra cu oportunităţile şi cu limitele mediului ambiant.
  • Jocul cu cuburi în coaching şi în formare, în scopul întocmirii unui inventar individual şi de echipă destinat atingerii unui nivel superior de satisfacţie şi de performanţă în viaţa profesională.
  • Jocul cu cuburi în coaching-ul individual sau de echipă şi în formare, în scopul unei mai bune autocunoaşteri şi al acceptării de sine ca fiinţă unică.
  • Jocul cu cuburi în coaching şi în formare, în scopul trăirii „coincidenţelor” şi sincronicităţilor din viaţa profesională individuală şi de echipă.

Oricărui coach, formator sau consultant însuşirea Jocului cu cuburi îi oferă o ocazie excepţională de dezvoltare a propriilorcapacităţi de ascultare „analogică” şi de observaţie profundă şi necondiţionată pe toate temele pomenite mai sus.

Utilizat atât în formare cât şi în coaching-ul de director sau de echipă, acest exerciţiu literalmente extraordinar le oferă clientului şi coach-ului numeroase posibilităţi de dezvoltare.

Jocul cu cuburi, aşa cum este el prezentat şi trăit în cadrul acestui atelier de formare, constituie o metaforă evidentă a vieţii personale şi profesionale a clientului individual sau colectiv şi se poate dovedi un formidabil instrument analogic în coaching.

Exerciţiul este liber de drepturi şi poate fi utilizat fără licenţă.

La finele atelierului, participanţii primesc un text de 20 de pagini despre Jocul cu cuburi (cuprinzând regulile jocului şi numeroase piste de exploatare a lui).

Toate atelierele de formare şi ciclurile de supervizare „Metacoach” propuse pe această pagină sunt centrate pe coaching-ul individual, de director şi de echipă şi sunt animate de Alain Cardon, Master Certified Coach al International Coach Federation. Orele de atelier de formare şi de supervizare Metacoach în coaching-ul individual de director şi de echipă sunt acreditate de ICF şi contează ca ore „ACSTH”.

Pentru inscriere vizitati: http://www.metasysteme-coaching.ro/romana/dates-prices-and-registration/

Detalii

Începere:
14 iunie 2012 @ 9:00
Se termină:
15 iunie 2012 @ 18:00
Preţ:
660lei
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Organizator

METASYSTEME COACHING

Custom Design
x