Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Craiova – Coaching Support Group

26 aprilie 2012 @ 18:30 - 21:00

20lei

Dragi iubitori de Coaching,

Am placerea de a va invita sa petrecem impreuna o noua seara in cadrul Grupului de Suport pentru Coaching Craiova, al 4lea eveniment din cel de-al 2lea an de existenta a Grupului. Evenimentul se desfasoara in parteneriat cu scoala internationala de coaching “Noble Manhattan Coaching” (www.noble-manhattan.com) si IPA Craiova (www.ipacv.ro) si are o frecventa lunara, in ultima joi a fiecarei luni, cu mici exceptii (sarbatori/zile libere). Informatiile despre eveniment si posibilitatea de inscriere pot fi regasite in programul de mai jos:

Parteneri:

Cristina Veliscu, Coach in parteneriat cu Noble Manhattan Coaching Ltd (www.noble-manhattan.com) si IPA Craiova (www.ipacv.ro)

Speaker:

Cristina Veliscu – Coach & Soft Skills Trainer. Cristina are o experienta de peste 10 ani in domeniul resurselor umane in calitate de consultant si coordonator de proiecte, fiind implicata in proiecte desfasurate la nivel national dar si international. Experienta relevanta in calitate de trainer si coach in proiecte de “Tranzitie in Cariera” dar si in calitate de coach pe probleme de viata si afaceri. Este o persoana curioasa si pasionata de descoperirea potentialului uman. Ii ajuta cu naturalete pe ceilalti sa se ajute singuri si reuseste sa comunice cu usurinta cu cei cu care interactioneaza.

Tema: “Cand voi Avea TIMP… ”

Agenda Evenimentului:

18.30 – 19.00 – Inregistrare participanti, networking

19.00 – 19.10 – Bun venit, informatii utile pentru participanti referitoare la structura grupului

19.10 – 19.30 – Prezentarea serii: “Cand voi Avea TIMP…”

19.30 – 20.30 – Grup de Studiu

20.30 – 21.00 – Intrebari si raspunsuri & Feedback final

Inscriere participanti:

Va rugam sa confirmati participarea la adresa de email: csg.craiova@gmail.com, pana marti, 24 Aprilie, orele 18.00. Locurile sunt limitate! Alte informatii: CSG este un grup care se desfasoara pe baza de voluntariat si din acest motiv este deschis tuturor celor care sunt interesati de autodezvoltare pe cai non-formale. Evenimentul nu presupune o taxa propriu-zisa de participare dar in vederea acoperirii costurilor de organizare va fi perceputa o contributie de 20 Lei din partea fiecarui participant. Pentru someri si studenti contributia de participare va fi de 10 Lei.

Persoane de Contact:

Cristina Veliscu, Lider al Grupului de Suport pentru Coaching, telefon: 0722 602 967 (intre orele 19 – 21) Oana Maciuca, Responsabil Relatii Publice, telefon: 0764 381 956

Va asteptam cu drag atat pe dvs cat si pe invitatii dvs. Va rugam sa comunicati numele si adresa de email a invitatilor dvs inainte de eveniment datorita numarului de locuri limitat. La primul eveniment la care participa invitatii dvs. nu au contributie de participare.

Cu consideratie,

Cristina Veliscu Lider CSG Craiova

PS. Va recomandam sa aveti la dvs o agenda si un pix pentru a va nota informatiile pe care le considerati esentiale si pe care doriti sa le revedeti/reamintiti ulterior.

Detalii

Data:
26 aprilie 2012
Timp:
18:30 - 21:00
Preţ:
20lei
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Sediul IPA Craiova

Organizator

Noble Manhattan Coaching

Custom Design
x