Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Coaching Your Life cu Elena Capruciu – Redescopera copilul din tine

8 august 2012 @ 19:00 - 21:30

120lei

Dreams Come True te invita sa participi la workshop-urile Coaching Your Life si sa te descoperi in sesiuni profesioniste de life coaching sustinute de Elena Capruciu.

• 8 august – 19:00-21:30 – Redescopera copilul din tine

Cum si unde te inscri?

Inscrierile se fac pana cel tarziu cu doua zile inainte de data evenimentului trimitand: numele, prenumele, telefonul si numarul de persoane la adresa de mail: office@dreamscometrue.ro
Pretul unui bilet costa 120 Ron si 79 Ron pentru studenti.

Ce este Coaching-ul?

Coaching-ul este o metoda interactiva de atingere a performantei, este axat tot timpul pe participant, pe ce si cum gandeste, actioneaza, cum poate sa se dezvolte, sa produca schimbari benefice ( pe planul business si personal) in viitorul imediat. Coach-ul nu-ti preda informatii ca la un curs, el te sustine prin intrebarile potrivite, exercitii, discutii sa gasesti in interiorul tau raspunsuri la probleme importante, reale. Mai multe pe: http://youtu.be/uW6TljV6yYM.

Cine e Coach?

Elena Capruciu este Life&Business Coach, acreditat international, fondator Dreams Come TRUE si formator de coach-i in cadrul scolii engleze Noble Manhattan, care pregateste life si executive coach-i in intreaga lume.

Mai multe detalii si informatii despre eveniment si inscriere, plata puteti afla de pe:www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life/
sau contactand-o pe leonte.miruna.andreea@gmail.com, 0727299957

 

Detalii

Data:
8 august 2012
Timp:
19:00 - 21:30
Preţ:
120lei
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Va fi comunicata in timp util participantilor

Organizator

Elena Capruciu

Custom Design
x