Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Coaching Support Group Bucuresti – Relatia de cuplu, pur si simplu!

23 ianuarie 2014

Incepem activitatea din anul 2014 alaturi de un invitatul special. Cu o relevanta experienta de General Manager (aproape 15 ani de lucru in coordonarea si managementul de companii), Andreas Fuhrmann genereaza un impact de netagaduit in aria dezvoltarii potentialului uman. Este coach acreditat si NLP practitioner.

Te invitam sa explorezi in ritmul tau impreuna cu Andreas o noua viziune a relatiei de cuplu la intalnirea noastra de joi, 23 ianuarie.

Alegand sa fii prezent la eveniment, vei gasi in partea a doua a evenimentului resurse inspirationale in cadrul grupurilor MasterMind din partea a doua a evenimentului si vei putea beneficia de o sedinta de coaching gratuita.

Programul evenimentului este:

18:30-18:45: Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului

18:45-19:00: Introducere invitati si prezentarea echipei Coaching Support Group

19:00-20:00: Sesiune de discutii, invitat Andreas Fuhrmann

20:00-20:15 Networking

20:00-21:00: Grup Master Mind

21:00-21:30 Networking

Inregistrarea se face doar pe baza de inscriere prin formularul de participare si implica un cost de 20 RON! Numarul de locuri este limitat.

Adresa: Libraria Bastilia, Piata Romana, nr. 5

Important: Inainte de ora 18:30 sala este rezervata clientilor de la Bastilia si abia dupa acest interval se vor face inregistrarile la intalnirea Coaching Support Group Bucuresti!

Te așteptăm la un eveniment inedit, unde vei avea ocazia să faci networking, să înveți lucruri noi și interesante de la un specialist în domeniul coaching-ului. Așadar, nu amâna înscrierea la evenimentul din 23 ianuarie, unde te vor așteapta numeroase surprize!

Click aici pentru detaliile de înscriere

 

sursa foto: http://coachinginbucuresti.ro/

 

Loc de întâlnire

Libraria Bastilia

Organizator

Custom Design
x