Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Coaching in acvariu

10 iulie 2014

 

Atelier in care poti sa vezi coachi aspiranti la lucru. Un excelent prilej sa arunci un ochi la sesiuni de coaching. Cine stie, poate vrei sa folosesti la un moment dat acest mod de lucru, sa te formezi in coaching sau sa apelezi la un coach.
Întâlniri de grup pentru supervizarea procesului de coaching prin expunerea cuplului coach-client si invitatia participantilor la reflectare si analiza.

Evenimentul se adreseaza deopotriva coach-ilor incepatori si experimentati care doresc sa isi antreneze si sa isi rafineze abilitatile dobandite pe parcursul formarii si practicii, cat si specialistilor in reurse umane si managerilor care isi doresc sa integreze abilitati de coaching in activitatile de zi cu zi.

Facilitatorul sesiunii de supervizare din 10 iulie 2014 este Alexandru Frumosu.
Coach, trainer si consultant cu peste 25 de ani de experienta profesionala in diferite pozitii manageriale si in diferite industrii.  Alexandru s-a format in coaching cu Alain Cardon, Master Certified Coach, finalizand cursurile Metasysteme Coaching Academy. Este recunoscut internaţional ca şi coach de către International Coach Federation prin atribuirea titlului de Associate Certified Coach. Alexandru este membru fondator al Asociatiei Romane pentru Coaching si Vicepresedinte (2012-2013) al acestei asociatii.

Detalii despre Alexandru puteti gasi vizitand http://www.managercoach.ro/files/2012/12/Alexandru-Frumosu-RO.pdf

 

Va asteptam in in fiecare joi intre 18.00 si 21.00 la sediul Avalon Management, str. Teodor Stefanescu nr. 1, sector 3, Bucuresti, Romania.

 

 

 

Detalii

Data:
10 iulie 2014
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , ,

Loc de întâlnire

Sediul Avalon Management

Organizator

Custom Design
x